Lang Leve de winter met Jutta Monica Leerdam

Mannen, maten, makkers…de zomer is voorbij, de herfst is bezig en de winter is in aantocht. Dat maakt dat zowat alle wintersporten terug op gang zijn getrapt. Voetballers wachten op die natte, sompige grasmat, veldrijders ploeteren graag door de modder en de skiërs wachten op de eerste sneeuwvlokken om met duizelingwekkende snelheid van de bergpas af te knallen.

https://www.instagram.com/p/BZRZ1x2ld3m/?taken-by=juttaleerdam

Sorry Mathieu Van der Poel, wij gaan deze winter niet in onze zetel hangen en kijken hoe jij als Nederlandse jochie onze Belgische trotsen als Wout Van Aert tot de wanhoop drijven, neen! Wij gaan ons nestelen in de zetel en een landgenote van jou van kortbij volgen. Het mooiste schaatsmeisje ter wereld,  Jutta Monica Leerdam. Deze ravissante blonde hinde uit het Westland geeft bootcamps en laat als junior, ze is net 18 en dus meerderjarig, al haar concurrentie het nakijken op de schaatsbaan. Zo werd zij vorig seizoen Nederlands Kampioen Sprint, Nederlands Kampioen Allround & 1000m en Wereldkampioen Allround, teampersuit & 1500m!

https://www.instagram.com/p/BZOwH9WFggQ/?taken-by=juttaleerdam

Wij trekken onze schaatsen, berenmuts en wollen handschoenen aan en gaan achter deze knapperd voor een interview! Aan het thuisfront, geen nood, wij gaan hier niet voor een scheve schaats! Wordt alvast vervolgd en nooit gedacht dat we het ooit zouden zeggen maar…Hup Holland Hup!

https://www.instagram.com/p/BY0_QVBj5fE/?taken-by=juttaleerdam

Credits: Instagram

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Hip & trendy de fiets op met Peloton de Paris

Nu Tom Boonen niet meer van het scherm te branden is, de zon weer ...

Bikinibabe Casey James lokt ons naar het strand

Ooit al gehoord van Casey James? Waarschijnlijk niet. Met wereldwijd nog net geen 50.000 ...

Duitse blogster Caro Einhoff schittert in eigen badpakkencollectie

We worden de laatste tijd wel heel erg verwend door de mensjes van Hunkemöller. ...

Hosting door Fraai