Lang Leve de winter met Jutta Monica Leerdam

Mannen, maten, makkers…de zomer is voorbij, de herfst is bezig en de winter is in aantocht. Dat maakt dat zowat alle wintersporten terug op gang zijn getrapt. Voetballers wachten op die natte, sompige grasmat, veldrijders ploeteren graag door de modder en de skiërs wachten op de eerste sneeuwvlokken om met duizelingwekkende snelheid van de bergpas af te knallen.

https://www.instagram.com/p/BZRZ1x2ld3m/?taken-by=juttaleerdam

Sorry Mathieu Van der Poel, wij gaan deze winter niet in onze zetel hangen en kijken hoe jij als Nederlandse jochie onze Belgische trotsen als Wout Van Aert tot de wanhoop drijven, neen! Wij gaan ons nestelen in de zetel en een landgenote van jou van kortbij volgen. Het mooiste schaatsmeisje ter wereld,  Jutta Monica Leerdam. Deze ravissante blonde hinde uit het Westland geeft bootcamps en laat als junior, ze is net 18 en dus meerderjarig, al haar concurrentie het nakijken op de schaatsbaan. Zo werd zij vorig seizoen Nederlands Kampioen Sprint, Nederlands Kampioen Allround & 1000m en Wereldkampioen Allround, teampersuit & 1500m!

https://www.instagram.com/p/BZOwH9WFggQ/?taken-by=juttaleerdam

Wij trekken onze schaatsen, berenmuts en wollen handschoenen aan en gaan achter deze knapperd voor een interview! Aan het thuisfront, geen nood, wij gaan hier niet voor een scheve schaats! Wordt alvast vervolgd en nooit gedacht dat we het ooit zouden zeggen maar…Hup Holland Hup!

https://www.instagram.com/p/BY0_QVBj5fE/?taken-by=juttaleerdam

Credits: Instagram

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Romee gooit haar lichaam in de Strijd

Romee hoeven we, denk ik, niet meer voor te stellen. Dit 22-jarig Nederlands model ...

Aanstormend modetalent: Camille Botten

Iedereen herkent het en hoewel het bij ons lang geleden is kunnen we het ...

Fitgirl Monday: Esther Dijkstra

Voor onze job zitten we tegenwoordig wel meer in Nederland. En als er één ...