De Commodore 64 komt terug!

Bon, kids geboren in de 70’s of begin 80’s…ga even zitten en denk terug aan de tijd de eerste spelconsoles op jullie werden losgelaten. Atari, Nintendo NES, Sega,…waren consoles die nog lang voor het internet ingeburgerd was onze vrije tijd kwamen invullen. Herinneren jullie games als California Games, Bubble Bobble en Paperboy? Wel, we hebben goed nieuws. De pionier uit die tijd, de Commodore 64 komt terug, zij het in een mini-versie!

Zoals het hoort, komt de klassieke 8-bit computer met een old school joystick. Toch is hij niet geheel dezelfde als dik 25 jaar geleden. Zo is er een HDMI output en zijn er twee USB-aansluitingen. De C64 is binnenkort via HIER te bestellen. Je vindt er ook welke spelletjes standaard zijn meegeleverd op dit nostalgisch speeltje. De prijs? Om en bij de 70 euro. Niet slecht voor een potje ouderwets plezier! Ons kerstcadeautje is gekend!

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Wij (of ons lief) strijken nooit meer!

Bon, als er een Nobelprijs voor het redden van een relatie bestaat, gaat deze ...

Antwerp Avenue, een straat voorsprong

Bij Whatmatters zijn we koele minnaars van allerhande hoesjes voor onze smartphones. Als we ...

Laat je masseren door je hoodie

Bij Whatmatters tikken we wat af, het lot van een redactie. Geregeld moeten we ...