Primeur! Temptation Jill siert als eerste BV cover van GR8!

Tuning cars en babes…twee zaken die hand in hand samen gaan! Je kan geen film ‘The Fast & The Furious’ opzetten of de drift- en dragracekoningen van het scherm worden geassisteerd door de heetste pitspoezen in strakke pakjes. Dat is ook het magazine GR8 niet ontgaan en zij posteren al geruime tijd knappe deernes op hun cover. Toen we de outtakes te zien kregen van een nummer in volle ontwikkeling waren we dan ook heel erg benieuwd. Niemand minder dan Jill ‘Temptation’ Huygens zal de cover die volgende week gereleased wordt sieren. Tijd om deze juffrouw nog eens op te zoeken!

Hey Jill, hoe is het met u?
Met mij gaat alles super! Ik heb net 2 weekjes verlof achter de rug. Mijn batterijen zijn terug opgeladen om mij weer volledig op mijn zaak (‘piu bella’) te storten. Voor de rest alles rustig. Het weekend betekent voor mij niet meer op stap gaan tot ik er bij neerval. Ik ga tegenwoordig liever lekker uit eten en/of iets drinken. Ik word oud Jenske!  Dat we dit uit jouw mond mogen horen! Met jouw modellenwerk daarentegen ben je niet gestopt?
Mijn modellencarrière? Daar probeer ik alle tijd die ik over heb nog in te steken, ja. Al is dat niet altijd even evident. Soms zou ik me in twee willen kappen. Helaas gaat dat niet. Onlangs heb ik wel nog geshoot voor Gr8, waarvan ik deze maand de cover doe. Vertel eens wat meer over GR8? Wat is dit juist?
GR8 of GR8 Street performance is nog het enigste tuning magazine van de Benelux, met Vlaamse eigenaars die zowel een magazine hebben als de grootste tuningbeurs van de Benelux. Het magazine ken ik nog van vroeger daar ik soms op autoshows vertoefde voor badchix (dit zullen jullie mannen ook heus wel kennen zeker?).


Badchix? Teveel tegengekomen in ons leven! Maar dat bedoel je waarschijnlijk niet! Gr8 werkt normaal niet met BV’s op de cover, kunnen we dan spreken over een uniek feit?
Het zit eigenlijk zo…ooit, in de begin jaren van het magazine, stond Veronique de Kock ook nog op de cover en sommige bv’s haalden niet de cover maar deden wel een shoot voor in het magazine. Nu het magazine in handen is van Dries Dumoulin ben ik wel de eerste BV.

En wij die met de eer van primeur gaan lopen! Je bent wereldberoemd in Vlaanderen (euh…kan da?) geworden met de uitspraak…’Ik ben Jill en ik krijg alles wat ik wil’…heb je nu alles? 

Hahaha! Wat denk je nu zelf?
Tgoh…
Natuurlijk…NIET! Je kan toch nooit geen doel meer voor ogen hebben! Dus…
Ik ben perfect gelukkig hoor met alles wat ik heb/al bereikt heb…MAAR…’Don’t be afraid to dream big’ 
Waar droom je dan nog van? Wat zijn je verdere ambities?
Momenteel ben ik volop cursussen aan het volgen om de zaak uit te breiden. Maar wanneer ik nieuwe projectjes start in mijn modellencarrière of dergelijke, hou ik jullie zeker op de hoogte!

Doen! Weet dat wij vanaf volgende week ook een radioshow hebben op Radio Stad (FM107.8) en dat we je ook hier graag verwelkomen! Daar zullen de vraagjes tussen de urban liedjes iets sneller moeten gaan…misschien moeten we al eens oefenen hier…
Shoot!

Size Does/Doesn’t matter?
Liefst niet te dik, maar ik moet mijn brood ook niet ‘gesneje’ terug krijgen!

Het mooiste aan mezelf vind ik…
Met de nodige zin voor zelfspot antwoord ik hier…’Het schoonste dat ik van God heb gekregen zijn mijn ogen, de rest van den dokter!
Ik word helemaal wild van…
Ne man in een kostuum! En goeie reuk! Uniformkes hé! Behalve die van de flikken! 😉

Mijn ultieme crush is…
Nick Bateman of Mario RodriguezStadsboy of Boeren Kempenzoon?
Doe mij maar de stadsboy dan!

En hier sluiten we mee af! Tot één van de weken in onze radioshow (in de stad!) en hou ons intussen maar op de hoogte! Jullie kunnen Jill uiteraard nog steeds volgen via Instagram, Foto’s met kokosnoten enzo…je weet wel…of binnenkort op de cover van GR8

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

WAG’s WK in Rusland Deel I

Omdat het in Rusland niet alleen om voetbal draait… Uiteraard zijn we in blijde ...

Twee belgen vestigen record…900 kilometer met één oplaadbeurt in Tesla.

Elektrisch rijden…het is voorlopig nog niet aan ons besteed. In tegendeel. Met een Duitser ...

Hosting door Fraai