Is de OnePlus de iPhone killer?

We vielen stijl achterover bij het horen van de prijs van de allernieuwste iPhone X. Is het ons nog waard om ver boven de duizend Euro te gaan voor een smartphone die in ons geval meer tegen het asfalt ligt dan in onze handen. Wel, we weten het niet. Uiteraard blijven wij gadgetfreaks en mag een smartphone ons een rib uit ons lijf kosten. Maar of er betere alternatieven zijn? Waarschijnlijk wel.

Misschien is het de OnePlus 5 JCC+ wel, een co-creatie met fashion designer Jean-Charles de Castelbajac die zijn productlijn ‘Callection’ uitbreidt met als pronkstuk een nieuwe smartphone. De Castelbajac kennen wij vooral van zijn creaties voor Beyoncé, Lady Gaga en zelfs Paus Johannes Paulus II. De lijn bestaat onder andere uit tassen, petten en t-shits, en nu dus ook met een smartphone.

Hij heeft een even strak en dun design als een iPhone X, volgens de specificaties ook slechts 7,25 millimeter dun. De Oneplus gaat zelfs straffer dan de iPhone en heeft een dubbele camera met 16 en 20 MP. Volledig opladen doet hij in een halfuurtje.

Of OnePlus zich met de 5 JCC+ echt kan mengen tussen de groten der aarde is een andere vraag. Met een prijs van slechts 559€ denken we alvast dat velen onder ons dit een goedkoop, of beter goedkoper, alternatief gevonden hebben. De OnePlus 5 JCC+ is sinds gisteren online te bestellen.

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

JEEP Skelter: helemaal voor boys!

Waar wij als kind vroeger achter een bal dartelden, kattenkwaad uithaalden of erger, zit ...

Een geweldige collectie sneakers van Android Homme

Toen we op Sneaker Scout aan het struinen waren – ja we moeten ergens ...

Local hero Toykyo & Happy Socks

Gelukkige voetjes, zitten in fijne sokken. Wie denkt dat sokken geen verschil maken voor ...