Geweldig die Mancave on Wheels

Is de ruimte van je mancave ingepikt door de kinderen, is het al huisje, tuintje, boompje wat de klok slaagt? Dan is de Mancave on Wheels misschien wel je redding! Met deze mobiele mancave ontvang je je vrienden in stijl, ben je afgesloten van de volwassen buitenwereld en je rolt hem nog netjes voor je deur ook. Er komt geen breekwerk aan te pas!

Huur deze mancave!

Deze Belgische mancave kan je gewoon huren. Ideaal voor een vrijgezellen of een Boys Night. Verwacht je aan een volledig uitgeruste bar, een kicker- en pokertafel, een PS4, een mengpaneel, beerpong en nog veel meer. Daar ben je vast wel enkele uren mee zoet.

Al vanaf 90 euro per huur rijdt de Mancave naar je toe en kan de pret beginnen. Geef toe, geen geld om even met de jongens te ontspannen. Zwaai maar al dag met je handje naar de vriendin, plunder de supermarkt voor een stevig voorraadje drank en bestel die mancave. Wij wachten alvast op de uitnodiging. Wij maken ons met plezier vrij, vanuit die mancave kunnen we perfect onze stukjes tikken. Alvast de eerste twee uur toch!

Facebook

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Deze bike is LEKKER …

Gewoonweg lekker Soms word je verleid door een naam. Geef maar toe ‘Lekker’ springt ...

Luxury For Men en Iordanov vodka: het perfecte stel

Soort zoekt soort Wat er gebeurt als 2 topmerken gaan samenwerken? Dan ontstaat er ...

Je smartphone in een kluis met de DistractaGone

Er is hoop! Heb je het karakter van een platte pladijs en kan je ...