Geweldig die Mancave on Wheels

Is de ruimte van je mancave ingepikt door de kinderen, is het al huisje, tuintje, boompje wat de klok slaagt? Dan is de Mancave on Wheels misschien wel je redding! Met deze mobiele mancave ontvang je je vrienden in stijl, ben je afgesloten van de volwassen buitenwereld en je rolt hem nog netjes voor je deur ook. Er komt geen breekwerk aan te pas!

Huur deze mancave!

Deze Belgische mancave kan je gewoon huren. Ideaal voor een vrijgezellen of een Boys Night. Verwacht je aan een volledig uitgeruste bar, een kicker- en pokertafel, een PS4, een mengpaneel, beerpong en nog veel meer. Daar ben je vast wel enkele uren mee zoet.

Al vanaf 90 euro per huur rijdt de Mancave naar je toe en kan de pret beginnen. Geef toe, geen geld om even met de jongens te ontspannen. Zwaai maar al dag met je handje naar de vriendin, plunder de supermarkt voor een stevig voorraadje drank en bestel die mancave. Wij wachten alvast op de uitnodiging. Wij maken ons met plezier vrij, vanuit die mancave kunnen we perfect onze stukjes tikken. Alvast de eerste twee uur toch!

Facebook

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Vliegen over het water met de Kitty Hawk Flyer

Nu zijn drones sowieso leuk speelgoed, maar de Kitty Hawk Flyer gaat een stapje ...

Je tanden poetsen in 10 seconden!

Wie wordt er dolgelukkig van tanden poetsen? Geen mens, toch? Alleen, het is natuurlijk ...

Daneson tandenstokers met whisky smaak

Je kent ongetwijfeld het gevoel: heb je net heerlijk getafeld blijkt er zo een ...