DIT zijn de gevaarlijkste seksstandjes volgens onderzoek! (nsfw)

Van een beetje avontuur zijn we niet vreemd, maar op het vlak van lenigheid, nee, daar moeten we passen. Heel wat standjes zijn met onze korte spieren dan ook niet haalbaar, zonder een scheur op te lopen. Nu is een fijn potje rampetampen ons best wel wat waard, maar een scheur dat gaat ons toch echt wel te ver. Nu is het ene standje wel wat gevaarlijker dan het andere.

Kijk uit met deze 3 standjes

Specialisten – waar vind je die – bogen zich onlangs nog eens over de gevaarlijkste seksstandjes voor mannen. Wat blijkt? Vaak gaat het helemaal niet om de meest ‘spectaculaire’ standjes die gevaarlijk zijn. Verrassend genoeg bleek de doggy-style het gevaarlijkst. Nochtans veel meer dan brandwonden op de knietjes kunnen we er ons niet bij voorstellen… En toch, maar liefst 41% van de penisfracturen blijken het gevolg te zijn van ‘op zijn hondjes’. Op de 2de plaats komt nog verrassender de missionarishouding. Goed voor 25% van de ongelukken. Op de 3de plaats komt het standje met de vrouw bovenop.

Terwijl de eerste twee standjes ernstige penisfracturen tot gevolg kunnen hebben, komen bij het derde standje meestal breuken voor, die een stuk minder ernstig zijn. Dus als je dan moet kiezen… Je wordt er nog minder moe van ook!

Hoe deze ongelukken dan meestal voorkomen? Bij de missionaris blijken nogal wat mannen tegen het bed te stoten wanneer ze uit de vagina glijden: pijnlijk!

Door het beperken van onverwachte bewegingen kunnen veel ongelukken voorkomen worden, we geven het maar even mee!

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Totally nuts in de Coco

Dat de kokosnoot aan een opmars bezig is, dat hoeven we jullie vast niet ...

8 dingen die je NIET doet tijdens een blowjob!

We winden er geen doekjes om vandaag…het moment je lief met een dodelijke blik ...

Kom jij in aanmerking voor Tinder Select?

Ben je een fanatieke Tinder gebruiker, maar vind je dat er tegenwoordig wel heel ...