Aston Martin duikt onder water!

Ok, pijlsnel mag je er dan niet mee vooruitkomen, maar het blijft toch wel een fantastisch gadget voor een automerk. Aston Martin pakt immers uit met zijn eigen onderzeeër. Deze éénpersoons onderzeeër kan maar liefst afdalen tot 500 meter onder water en dat is wel wat.

De Neptune Submarine is geen individueel project van de autobouwer, ze gaan hiervoor letterlijk en figuurlijk in zee met Triton Submarines. Zij zijn sowieso een expert in luxe-onderzeeërs voor de rijkaards van deze wereld. Aston Martin draagt dan ook vooral bij aan de vormgeving van het toestel, terwijl Triton de knowhow heeft onderwater.

Het toestel weegt zo een vier ton en houdt het ongeveer 12 uur onderwater uit. Het spreekt voor zich dat dit toestel slechts in een beperkte oplage zal worden vervaardigd. Wat dit juweeltje moet gaan kosten is nog niet bekend, maar dat het niet weinig gaat zijn lijkt ons alvast duidelijk. Hier vind je overigens alle info dat al over dit schatje bekend is.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Connecteer tot 6 anders speakers aan je BELLE

Ga je in de gym wel eens met kettlebells aan de slag, gewoon omdat ...

De betaalbare laser projector van Xiaomi

Thuis televisie kijken, maar het gevoel hebben dat je in de bioscoop zit? Xiaomi ...

De knappe hoofdtelefoons van Shinola

Ooit al van Shinola gehoord? Als je een lifestyle lover bent waarschijnlijk wel. Waar ...