Sylvie Meis showt haar nieuwe lingeriecollectie!

Sorry mannen, we moeten af en toe denken aan onze stiekem meelezende dames. Als we dan in onze mailbox een uitnodiging zien zitten om een nieuwe lingeriecollectie te komen bekijken moeten we deze natuurlijk ook wel even in de kijker zetten. Uiteraard weten wij dat jullie mannen er geen bal aan hebben dat wij een knap model en celeb van 38 lentes, als Sylvie Meis half in haar blootje zetten om haar collectie, genaamd Sylvie Flirty Lingerie, te showen maar af en toe moeten we water bij de wijn doen. “Het is honderd procent Sylvie. Ik ben er zelf helemaal verliefd op.” laat het Nederlands model ons nog weten.

Alvast onze excuses mannen, dat wij vandaag hier op Whatmatters een post exclusief voor onze vrouwen zetten. Je hoeft de foto’s ook echt niet te zien hé!  (Klonk het wat geloofwaardig?)

Meer info over de collectie vind je HIER.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef acht voor militair Joyce Pinoy!

We zijn in oorlog, volgens N-VA toch. Terwijl je aan het Centraal Station in ...

Sara Sampaio, de nummer 1 van Portugal!

Met een naam als Sara Sampaio kan je al eens buiten komen. Dit Portugese ...

Hosting door Fraai