Slimme mensen drinken meer alcohol!

Beste drinkebroers, we hebben goed nieuws: het is eindelijk wetenschappelijk bewezen: slimme mensen drinken meer. Daar hadden wij echt geen studie voor nodig om dat te beseffen, maar jullie vrouwen misschien wel!

Volgens een onderzoek van het Centre for Longitudinal Studies zouden slimme mensen over het algemeen wat meer drinken dan de dommere exemplaren. Wij zeggen, pop nog maar een flesje!

Alcohol-Drinking-Hangover

Slimme mensen drinken meer, maar doseren beter

Uit een onderzoek bij meer dan 6.000 personen blijkt, dat degenen die op hun elfde op school al hoge punten scoorden, later ook meer dronken. Even ter info – voor en eigenlijk ook na mijn elfde scoorde ik nooit hoge punten – maar 5 jaar heb ik de lokale horeca toch zowat op mijn eentje laten draaien. Slimme mensen blijken wel beter te zijn in het doseren van hun alcoholinname. Naarmate ze ouder worden drinken ze twee keer zo vaak, maar ze hebben minder de neiging om zich avonden na elkaar het leplazarus te zuipen.

guys-drinking

Ben je vanochtend opgestaan met een fikse kater, die je hebt opgelopen na de gewonnen wedstrijd van je favoriete voetbalploeg, weet dan dat je eigenlijk verstandig bezig bent. Wees maar fier op jezelf.

Bron: Gatsby.nl

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Bite Helper…weg met die vervelende muggenbeet!

Het is zomer…allez, althans volgens onze kalender, en dan zijn ze er, de meest ...

Stephanie Coorevits weet alles over liefde…

Nationale bekendheid verwierf Stephanie Coorevits door deel te nemen aan ‘De beste hobbykok van ...

Belfida l pure verwennerij uit een kaars!

Heb je nood aan wat tijd voor jezelf? Wie niet in deze hectische tijden! ...

Hosting door Fraai