Slimme mensen drinken meer alcohol!

Beste drinkebroers, we hebben goed nieuws: het is eindelijk wetenschappelijk bewezen: slimme mensen drinken meer. Daar hadden wij echt geen studie voor nodig om dat te beseffen, maar jullie vrouwen misschien wel!

Volgens een onderzoek van het Centre for Longitudinal Studies zouden slimme mensen over het algemeen wat meer drinken dan de dommere exemplaren. Wij zeggen, pop nog maar een flesje!

Alcohol-Drinking-Hangover

Slimme mensen drinken meer, maar doseren beter

Uit een onderzoek bij meer dan 6.000 personen blijkt, dat degenen die op hun elfde op school al hoge punten scoorden, later ook meer dronken. Even ter info – voor en eigenlijk ook na mijn elfde scoorde ik nooit hoge punten – maar 5 jaar heb ik de lokale horeca toch zowat op mijn eentje laten draaien. Slimme mensen blijken wel beter te zijn in het doseren van hun alcoholinname. Naarmate ze ouder worden drinken ze twee keer zo vaak, maar ze hebben minder de neiging om zich avonden na elkaar het leplazarus te zuipen.

guys-drinking

Ben je vanochtend opgestaan met een fikse kater, die je hebt opgelopen na de gewonnen wedstrijd van je favoriete voetbalploeg, weet dan dat je eigenlijk verstandig bezig bent. Wees maar fier op jezelf.

Bron: Gatsby.nl

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

L'ink, laat je tattoo in stijl zetten!

Zoals de aandachtige lezers weten, de Whatmatters huid is nog brandschoon: geen inkt bij ...

5 Blowjob standjes waar ook zij iets aan heeft!

Vraag aan 10 mannen wat het ultieme seksuele genot is en iets meer dan ...

2 keer vers in Antwerpen

Gezond eten, tegenwoordig met een kokende vriendin in huis (toch in mijn geval, dank ...