Slimme mensen drinken meer alcohol!

Beste drinkebroers, we hebben goed nieuws: het is eindelijk wetenschappelijk bewezen: slimme mensen drinken meer. Daar hadden wij echt geen studie voor nodig om dat te beseffen, maar jullie vrouwen misschien wel!

Volgens een onderzoek van het Centre for Longitudinal Studies zouden slimme mensen over het algemeen wat meer drinken dan de dommere exemplaren. Wij zeggen, pop nog maar een flesje!

Alcohol-Drinking-Hangover

Slimme mensen drinken meer, maar doseren beter

Uit een onderzoek bij meer dan 6.000 personen blijkt, dat degenen die op hun elfde op school al hoge punten scoorden, later ook meer dronken. Even ter info – voor en eigenlijk ook na mijn elfde scoorde ik nooit hoge punten – maar 5 jaar heb ik de lokale horeca toch zowat op mijn eentje laten draaien. Slimme mensen blijken wel beter te zijn in het doseren van hun alcoholinname. Naarmate ze ouder worden drinken ze twee keer zo vaak, maar ze hebben minder de neiging om zich avonden na elkaar het leplazarus te zuipen.

guys-drinking

Ben je vanochtend opgestaan met een fikse kater, die je hebt opgelopen na de gewonnen wedstrijd van je favoriete voetbalploeg, weet dan dat je eigenlijk verstandig bezig bent. Wees maar fier op jezelf.

Bron: Gatsby.nl

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Rocycle: De nieuwe fitnesshype!

Nog nooit van Rocycle gehoord? Dat is niet erg, je kan rekenen op Whatmatters ...

Speeddaten in een bed!

Speeddating? Nooit nodig gehad, ik regelde mijn dates zelf, maar dat wil niet zeggen ...

Personal Trainer Romina Nagit neemt ons onder handen!

Om nu te stellen dat de lichamen van de Whatmatters redactie kathedralen zijn, dat ...