Omdat wijn op temperatuur écht wel een verschil maakt: Kelvin

Geloof ons als we zeggen dat de temperatuur van de wijn een hemelsbreed verschil maakt. Ken je er geen hol van, maar wil je toch je wijn op een correcte temperatuur schenken, dan kan je gelukkig op Kelvin rekenen.

Je wijntemperatuur op je smartphone

Deze designers maken een heel gamma aan innovatieve thermometers en dus ook voor wijn. Op hun site vind je trouwens een hele uiteenzetting welke wijn je best op welke temperatuur schenkt. Zo tik je er voor 40 pond de K2 op de kop. Een moderne thermometer voor rond de fles die zelfs met Bluetooth 4.0 is uitgerust. De thermometer meet de temperatuur en zend deze vervolgens naar je smartphone, handig toch, zelf als deze fles zich in je koelkast bevindt.

De app monitort zowel voor android als voor iOs en zorgt ervoor dat je elke wijn op de perfecte temperatuur kan serveren. Het apparaatje ziet er bovendien nog supercool uit ook. De app geeft je nog een heleboel bijkomende informatie, tasting notes en advies. Bij ons komt de Kelvin alvast perfect van pas!

Facebook

 

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Zoute gin steelt zijn naam niet!

Net als je denkt dat je alles gezien en geproefd hebt, ontdek je de ...

STERKWATER: Water improved with alcohol

Spraakwater, ja dat kennen we. Wat een hit van Extince toen we jong waren. ...