Omdat wijn op temperatuur écht wel een verschil maakt: Kelvin

Geloof ons als we zeggen dat de temperatuur van de wijn een hemelsbreed verschil maakt. Ken je er geen hol van, maar wil je toch je wijn op een correcte temperatuur schenken, dan kan je gelukkig op Kelvin rekenen.

Je wijntemperatuur op je smartphone

Deze designers maken een heel gamma aan innovatieve thermometers en dus ook voor wijn. Op hun site vind je trouwens een hele uiteenzetting welke wijn je best op welke temperatuur schenkt. Zo tik je er voor 40 pond de K2 op de kop. Een moderne thermometer voor rond de fles die zelfs met Bluetooth 4.0 is uitgerust. De thermometer meet de temperatuur en zend deze vervolgens naar je smartphone, handig toch, zelf als deze fles zich in je koelkast bevindt.

De app monitort zowel voor android als voor iOs en zorgt ervoor dat je elke wijn op de perfecte temperatuur kan serveren. Het apparaatje ziet er bovendien nog supercool uit ook. De app geeft je nog een heleboel bijkomende informatie, tasting notes en advies. Bij ons komt de Kelvin alvast perfect van pas!

Facebook

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

7 tips om je voor te doen als een miljonair

Heb je eigenlijk geen nagel om aan je gat te krabben, maar wil je ...

6 businesslessen van RAIOLA

Bij Whatmatters zijn we wel fan van Esquire, meer nog ooit hopen we hetzelfde ...

Futuristisch glazen hotel in de Alpen

Nu hebben we al wel wat spectaculaire hotels zijn passeren, we denken maar aan ...

Hosting door Fraai