Omdat wijn op temperatuur écht wel een verschil maakt: Kelvin

Geloof ons als we zeggen dat de temperatuur van de wijn een hemelsbreed verschil maakt. Ken je er geen hol van, maar wil je toch je wijn op een correcte temperatuur schenken, dan kan je gelukkig op Kelvin rekenen.

Je wijntemperatuur op je smartphone

Deze designers maken een heel gamma aan innovatieve thermometers en dus ook voor wijn. Op hun site vind je trouwens een hele uiteenzetting welke wijn je best op welke temperatuur schenkt. Zo tik je er voor 40 pond de K2 op de kop. Een moderne thermometer voor rond de fles die zelfs met Bluetooth 4.0 is uitgerust. De thermometer meet de temperatuur en zend deze vervolgens naar je smartphone, handig toch, zelf als deze fles zich in je koelkast bevindt.

De app monitort zowel voor android als voor iOs en zorgt ervoor dat je elke wijn op de perfecte temperatuur kan serveren. Het apparaatje ziet er bovendien nog supercool uit ook. De app geeft je nog een heleboel bijkomende informatie, tasting notes en advies. Bij ons komt de Kelvin alvast perfect van pas!

Facebook

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Ontdek Belgische kunstenaars op Jong Bloed

  Gek van Belgisch design en misschien wel wat roebels op zak om deze ...

Morning Recovery Drink l NOOIT meer katers!

Nee, we lijden niet aan geheugenverlies. Ja, we weten dat we er al over ...

5 peperdure flesjes bubbels

Mag het wat kosten? Doe ons dan maar bubbels! Onwaarschijnlijk hoe duur sommige flessen ...