CARTIER TANK viert 100ste verjaardag l met Whatmatters!

Eén van de voordelen van het runnen van een succesvol online mannen magazine? De exclusieve uitnodigingen natuurlijk. Zo werden we recent geïnviteerd op het verjaardagsfeestje van de TANK van Cartier. Dit iconische model werd 100 en daar hoorde natuurlijk een exclusieve voorstelling, een fijn feestje, special editions en heel wat mooie mensen bij…

100 JAAR EEN ICOON

Je hebt opvallende klasse en je hebt de stijlvolle variant. Naar onze bescheiden mening mag je Cartier alvast tot de 2de categorie rekenen. De klassevolle horloges van Cartier zijn er voor de discrete liefhebbers. Mannen én vrouwen die houden van de mooie dingen van het leven, maar daar niet al te veel mee te koop willen lopen. Uiteraard hangt daar een prijskaartje aan, maar de kwaliteit is navenant.
Het summum van deze klasse? De iconische TANK natuurlijk. Simpel, elegant en al jaren de favoriet van heel wat celebs en minder bekende tyconen. Van Andy Warhol tot JFK, ze hadden allemaal dit exemplaar rond de pols. Recenter werd trouwens ook Michelle Obama, Tom Ford, Kim Kardashian en Angelina Jolie ermee gespot! Exact 100 jaar geleden zag de TANK het levenslicht en dat moest natuurlijk gevierd worden.

DE INSPIRATIE

Louis Cartier haalde zijn inspiratie voor dit uurwerk effectief bij een militaire tank, een symbool van veiligheid en kracht. Wat nog bijzonder is aan dit horloge? Dat het al een eeuw een voorloper is in gendergelijkheid. De TANK is mannelijk en vrouwelijk tegelijkertijd en zowel oud als jong komen er mee weg. Dit horloge is een tijdloze klassieker én een verstandige investering.

CARTIER BY TENSEN

In samenwerking met Juwelier TenSen werd de locatie van Kunst Aan de Stroom op de Antwerpse linkeroever afgehuurd, voorzien van heel wat knap personeel, overheerlijke catering en een groot stuk van het Cartier museum. We keken er dan ook onze ogen uit en werden meegevoerd in de geschiedenis van de dit kranige en stijlvolle oudje. Onder het weg happen van exquise hapjes zagen we Warhol verschijnen, Alain Delon en nog heel wat andere goden, allemaal netjes gepresenteerd in kasten. Een aanzienlijk deel van het Cartier museum viel hier te bewonderen, uniek voor België!

Tensen had kosten nog moeite gespaard om het de gasten naar hun zin te maken. Cartier pakte er uit met zijn eigen champagne, er was een photo booth, dj en heel wat sfeer. En of we er ons geamuseerd hebben en met verschillende captains of industry een babbeltje hebben geslagen. Je weet nooit waar het goed voor is.

CARTIER TANK AMERICAINE MEDIUM

Recent voegde Tensen de Tank Américaine toe aan zijn collectie. Dit automatisch uurwerk met krasbestendig saffierglas heeft een kast van 42 mm en valt dan ook perfect rond elke pols. Het alligator bandje is voorzien van een vouwsluiting en uitgevoerd in een mooie blauwe kleur. Voor 5.000 euro hang je dit juweeltje rond je pols. Discreet natuurlijk!

Bestellen kan online, maar net zo goed spring je binnen in de Huidevetterstraat bij TenSen zelf. Daar is een ruime Cartier corner waar je in de watten wordt gelegd.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Met deze sneakers van Adidas reis je gratis in Berlijn!

Geniaal! Hoewel sneakers initieel dienen om te lopen, zal je met plezier deze exemplaren ...

Begin met de après-ski op de piste!

Een metertje bier kent iedereen, maar vind je het ook tijd om tijdens de ...

Convoi, de container pop-up van het Eilandje

Pop-up, bij dit woord krijg ik tegenwoordig de nodige argwaan. Alle moet oppoppen om ...

Hosting door Fraai