7 irritante gewoontes van Instagrammers

Selfie? F*** off! Af en toe kunnen die-hard Instagrammers, bloggers en influencers best irritant zijn. Je hebt vast al gemerkt dat wij heel spaarzaam zijn met selfies en met onszelf in the picture te plaatsen en dat gaan we zo houden! Bovendien moet je ook niet alles voor waar aannemen wat je op Instagram ziet. Wij weten hoelang sommigen er aan zitten te klooien om tot dat ‘perfecte’ resultaat te komen! In dit artikel geven we jullie – gebaseerd op de input van Esquire – 7 irritante gewoontes van Instagrammers mee. Voelen jullie het ook?

Onmogelijke filters

Als het zelfs niet meer echt lijkt, dan is de lol er voor ons af. Twee filters willen we door de vingers zien, maar 7, dat is echt te veel. Lijk je zelfs niet meer op de persoon die je net op je Instagram hebt gedropt, dan moet je het misschien niet doen…

LN #selfie #out

Een bericht gedeeld door Danielle Crisp (@dannie994) op

De kijk eens hoe vaak ik in de gym zit selfies

Ok, je traint als een beest, maar zoooo boeiend is dat nu ook weer niet. Je mag dan een lichaam hebben als van een Griekse god(in) op een dag tijd zien wij het verschil niet, of toch niet elke dag. Let wel hier kan misschien onze bouw ook wel wat mee te maken hebben, wij mogen trainen wat we willen daar ziet NIEMAND het verschil van op Instagram.

Te veel hashtags

Gebruik je in elke zin een hashtag en smijt je er ook nog een emoticon of 15 tegenaan? Irritant! Als je het doet, doe het dan als ons, netjes onderaan met een spatietje tussen. Zo val je niet iedereen lastig, blijven je comments leesbaar en word je misschien toch ooit nog Instafamous. Wij hebben die hoop alvast al lang opgegeven.


Gore foto’s van eten

Ja, een mooi gefotografeerd bordje van eten kan een oogsnoepje zijn, maar van wat wij zien passeren krijgen we vaak eerder braakneigingen. Als je niet sterk bent in het fotograferen van voeding, laat het dan!

Inspirerende quotes

We geven het toe, in onze jonge jaren hebben we het misschien ook wel eens gedaan, maar geloof ons: inspirerende quotes zijn uit. Die schreeuw om aandacht en hopen dat maar iemand vraagt wat er scheelt, het hoeft niet. De waarheid is dat geen hond wakker ligt van jouw problemen, inspiraties of door welke shit je net bent gebaggerd. Je kan dus niet nog héél veel quotes liggen opzoeken zonder enig resultaat.

Elke 30 minuten een foto

Te veel is te veel en meer woorden maken we hier niet aan vuil.

 

Het posten van memes

Memes zijn al irritant genoeg op Facebook, waarom zou je het dan in godsnaam ook op Instagram gaan doen?

Bron: Esquire

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Geen brons, geen zilver maar knappe DJ Sara Gold!

Bucket lists…als we deze al hebben lopen, kunnen we alvast één ding afvinken. Na ...

De man achter onze held…Tom Waes

Soho, de wijnbar in Antwerpen op een vrijdagnamiddag. We hadden een uur in onze ...

Bodied, een nieuwe rapfilm van (producer) Eminem

‘Will the real Slim Shady please stand up?” “I repeat, will the real Slim ...