STERKWATER: Water improved with alcohol

Spraakwater, ja dat kennen we. Wat een hit van Extince toen we jong waren. Meer dan waarschijnlijk heeft 3/4de van onze lezers nu dan ook totaal geen idee over welke song we het hebben. Jammer, maar ook geen ramp want we gaan het hier in principe hebben over STERKWATER. Al werd de Nederlandse rapper wel van stal gehaald om het clipje voor deze nieuwe mixdrank te maken. Zo, deze intro is ook weer volgeluld!

 

Water improved with alcohol

STERKWATER is namelijk een gloednieuw, bruisend drankje dat we op de Whatmatters redactie wel weten te pruimen. Het mag dan lijken op een flesje van het betere bronwater, maar dan wel met alcohol en bruis! Zo een stiekemerds zijn we wel. Het is verfrissend en bevat blijkbaar ook nog eens weinig calorieën. Dat niemand ooit eerder op het idee is gekomen alcohol in water te droppen en dat te commercialiseren… De vraag is kan je ook gelijk je Dafalgan in Sterkwater laten oplossen?

Het drankje werd bedacht in Nederland en momenteel moet je nog de grens over om het te nuttigen. Het zal ongetwijfeld niet lang duren of één of andere slimme horecarekel brengt het ook naar België. Anders worden wij wel verdeler!

STERKWATER drink je trouwens ijskoud en een flesje kost je om en bij de 3,50 euro. Wil je er nog wat extra’s brui? Verse komkommer, gember of een schijfje limoen will do the trick.

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Blauwe wijn, kom laat ons vrolijk zijn*

We zijn gek van rode, witte, rosé en zelfs de grijze wijn uit Marokko ...

Proef de Latino sfeer in Palenque

Nee, Latijns bloed hebben we geen van beide door onze aderen stromen. Een zuiders ...

7UP Lemon: dé zomerverfrissing ?!?

Ja, er is Vermouth en ook gin gaat nog mee, maar de zomerse verfrissing ...

Hosting door Fraai