Wij gingen naar de Kuip met LAURA VORSSELMAN

We hadden graag gezegd dat Kevin de Bruyne ons persoonlijk had uitgenodigd om zijn wedstrijd met Manchester tegen Feyenoord te komen bekijken, maar we zouden liegen. Nee, tot op heden kopen we onze kaartjes zelf. Nu, als we dan toch naar Rotterdam moesten om Feyenoord een pak slaag te zien krijgen, dan konden we er beter nog wat leuks aan vastknopen. Wij regelden dus een afspraak met LAURA VORSSELMAN, een upcoming model met een startend eigen bureau. Wie wil er in godsnaam in de Kuip zitten als je in de lokale koffiezaak een interview kan afnemen.. .

Goed Laura, schiet die Rotterdamse branie op ons af…
Ik ben Laura, 24 jaar en ben opgegroeid in Epe, een rustig dorpje op de Veluwe. Op mijn 20ste ben ik verhuisd naar Rotterdam om business management te studeren aan de Hogeschool.

Daar kunnen we alleen maar goedkeurend om knikken: verstandig! En hoe ben je dan als model begonnen?

Ik was 15 jaar toen ik mijn eerste modellenklus deed. Hier werd ik via via voor gevraagd. Toen ik in Rotterdam ging wonen ben ik als freelance model aan de slag gegaan. Hierdoor kan ik veel commerciële jobs doen en heb ik veel vrijheid. De diversiteit trekt mij vooral erg aan. Zo doe ik shoots, shows, videoclips, werk ik als hostess, rondemiss, danseres, presentatrice of gridgirl. Deze opdrachten gaan voornamelijk via bureaus maar de laatste tijd regel ik ook steeds meer mijn eigen opdrachten en stuur ik zelf knappe dames en heren uit naar opdrachten. Ik vind erg leuk om dit allemaal te mogen regelen.

Misschien kunnen we dan wel samenwerken! Een Whatmatters promoteam! Soit, als je ondertussen Jens al kan uitsturen, dat zou mooi zijn. Heb je naast die drukke bezigheden nog tijd voor hobby’s?

Sport is voor mij heel belangrijk. Ik hou ervan om actief bezig te zijn. Het liefst ben ik op het water om te surfen of te wakeboarden maar ik vind het ook chill om te skaten, kickboksen, dansen en te fitnessen. Daarnaast hou ik van reizen en zijn mijn vrienden erg belangrijk voor mij. Wij doen veel leuke dingen samen en gaan wekelijks naar een festival of feestje.

Wat een bezige bij en dat modellenwerk vind je nog steeds leuk?

De diversiteit in het werk blijft me boeien. Je komt op veel verschillende plekken, je leert veel mensen kennen en je maakt veel dingen mee. Ik was opzoek naar een flexibele bijbaan naast school waarmee ik voor een student veel geld kon verdienen en plezier kon hebben.

Dan kennen we nog wel een aantal klusjes, maar die zullen we voor onszelf houden. Hoe zou je zelf je troeven als model/hostess omschrijven?

Ik heb voordien in verschillende branches gewerkt/ stage gelopen, waardoor mijn werkervaring zeer breed is en ik mij makkelijk kan aanpassen. Ik ben leergierig en eigenlijk altijd enthousiast en vrolijk.

Ok, laten we even inpikken op dat enthousiasme:  Wat is het gekste dat je ooit gedaan hebt?

Het gekste? Ik doe vrij veel gekke dingen. Hoe gekker hoe beter! Maar een van de leukste gekke dingen dat ik gedaan heb is dat ik in Kaapstad alleen naar een psy-trance festivals ben geweest. In Nederland had ik die muziek nog nooit beluisterd, maar dat scheen daar echt een big happening te zijn. Een van de beste dingen die ik ooit gedaan heb! Hele fijne sfeer en je leert zoveel mensen kennen. Al was het wel wat spannend de eerste keer.

Een paar paddestoelen binnen en gaan zeggen wij! Staat er nog iets op je bucketlist?

Op mijn bucketlist staat  sowieso African Burn.

Daar kunnen we inkomen, wij gaan mee! Waarom moeten onze lezers je volgen op de social media?

Wanneer je het leuk vindt om een kijkje te nemen achter de schermen van mijn dagelijkse bezigheden, werkzaamheden dan moet je zeker mijn Instagram Story’s volgen.

We durven het bijna niet vragen Laura, maar ben je al van het straat?

Nope, momenteel heb ik geen vriend. Ik ben al een lange tijd vrijgezel en dit bevalt goed, maar mocht de prins op het witte paard voorbijlopen dan zeg ik daar zeker geen nee tegen. Voor mij zijn aantrekkingskracht, humor en ambitie erg belangrijk. Ook mag hij best wel een beetje moeite doen.


Heren, ga op zoek naar een paard en leer paardrijden! Nog tips die je die koene ridders wil meegeven?

  • Wees jezelf en verander niet omdat iemand dat wil of omdat je dan wel in iemands straatje past.
  • Als je een meisje leuk vindt, stap op haar af en maak haar aan het lachen.
  • Wees eerlijk
  • Nee is nee….

Ok helder, waar kunnen ze je vinden?

Ofwel op een plek aan het water waar ik kan surfen of wakeboarden, op een festivalterrein of in mijn bed (slapen is life).

Wedden dat de helft van onze lezers onmiddellijk voor het bed gaat. Het zijn deugnieten hoor! Als laatste heb je nog bijzondere ambities die je wil verwezenlijken?

Ik wil eigenlijk heel veel dingen doen, maar in ieder geval wil ik mijn modellenbureau verder uitbreiden, evenementen gaan organiseren en een documentaire maken in het buitenland.

Heldere life goals! We wensen je er alvast veel succes mee. Wil je op de hoogte blijven over het doen en laten van Laura? Volg haar op Facebook en/of Instagram. Heb je modellen nodig? Geef haar zeker een seintje, ze regelt het!


Credits fotografen: Alex Spinder / Burak Evren

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Knappe dames gaan met de billen bloot tegen seksisme!

Het is oorlog in Nederland. Gans de week woedt er al een debat of ...

Diep gedecolleteerde Rihanna schittert in sexy outfit

Wereldster Rihanna is op vakantie in haar thuisland Barbados. Niet toevallig net op het ...

Marisa Papen scoort eerste Belgisch Goud op Olympische Winterspelen PyeongChang 2018

In tegenstelling tot onze Nederlandse buren, zijn wij geen helden in wintersport. We  gaan ...