Wij behoren tot The GoodPeople

Waarom ondergetekende redacteur zo laat zijn favoriete hemden merk in de kijker plaatst? Geen idee eigenlijk, gewoon over het hoofd gezien. Laat ik dat dus maar snel even goed maken. Alhoewel, de hemden van The GoodPeople moet ik hopelijk aan niet te veel van onze lezers meer voorstellen. Iedereen kent die ondertussen toch?

Fan van The GoodPeople

Dit label verovert al enkele jaren meer dan enkel mijn kleerkast. Speels, casual, edgy, maar soms ook gewoon gekleed: The GoodPeople heeft het allemaal. Nooit under- of overdressed. De hemden mogen dan als gegoten te zitten, de collectie gaat een stuk breder. Zo kan je ook voor accessoires en blazers bij het label terecht. De schoonheid? Die zit hem bij The GoodPeople heel vaak in de perfect afgewerkte details, vaak met een twist.

Dit Nederlandse label werd in 2007 opgericht en valt te herkennen aan de karakteristieke wolk in het logo. Neem gerust eens een kijkje op de site als jullie het label nog niet kennen. Wedden dat jullie het met me eens zijn. Toch niet? Laat het me gerust weten, dan discussiëren we er wel even over.
FacebookInstagram

 
 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De nieuwe Asics Gel Kayano Knit

Ben je op zoek naar een sneaker die heel wat comfort te bieden heeft? ...

Geen natte voeten meer dankzij deze sneakers van VANS

Wie vanochtend twijfelde of hij zijn fancy sneakers zou aandoen, keek naar buiten en ...