WHATMATTERS gaat naar de Chinees: Onze wekelijkse goktips

Als ex-voetballers hebben we natuurlijk onze connecties in het wereldje. Tel daar nog bij dat we ook op tijd en stond wel eens in de Chinees belanden na een redactievergadering en je weet dat wij over heel wat informatie beschikken. We wagen dan ook met regelmaat een wel heel berekend gokje. Zelf mogen we dan misschien wel te slecht zijn geweest om te worden omgekocht, goede jongens zijn we wel. Vanaf deze week delen we wekelijks 3 goktips met jullie. Ingefluisterd door een Chinees luistervinkje. Stuur ons een bedankmailtje als je de roebels bij Betcenter binnenrijft!

Tip 1
Zulte Waregem – Nice
2 (2.15)

Balotelli mag dan volstrekt geflipt zijn, het voorbije jaar is hij ontslagen uit de psychiatrie, weer op het rechte pad en weet hij de weg naar het doel weer blindelings te vinden. Zijn haarsnit en humeur switcht meer dan een vrouw van handtas, maar dat maakt hem natuurlijk net interessant. Bij Nice is hij de parel op de kroon, want daar lopen wel meer kleppers rond. Zulte Waregem gaat volgens onze bronnen 1 helft stand houden om vervolgens finaal de Gaverbeek in te sukkelen. Wesley Sneijder ontbreekt trouwens wegens blessure. Wij kruisen alvast de vingertjes in de hoop dat hij samen met Yolanthe Sneijder-Cabau in de tribune plaatsneemt. Dan zal de eindscore ons eerlijk gezegd worst wezen.

Tip 2
Hapoel Beer Sheva – Lugano
1 (1.54)

Ok, rijk ga je van deze niet worden, maar in combinatie levert het wel wat op. Met een naam als BEER Sheva ben je thuis toch gewoonweg onoverwinnelijk. In het Toto Turner Stadium gaan 11 dolgedraaide Israëlieten in geen tijd komaf maken met 11 Zwitsers die nooit veel meer hebben gedaan dan over een meer getuurd. Bovendien hebben we het de laatste tijd om één of andere reden niet zo op Zwitsers begrepen. Hoe zou dat nu komen…

Tip 3
PSV Eindhoven – Feyenoord
2 (3.35)

Met deze gaan we je geld laten verdienen. De 11 van Feyenoord hebben kunnen rusten op woensdag. Ze hielden een uitlooptraining op eigen veld tegen Manchester City en zijn dus zo fris als een hoentje. Een aantal spelers sukkelen met een lichte verkoudheid maar dat schijnt tegen het weekend wel uit het lichaam te zijn. Het legioen reist – al dan niet bezopen – mee af naar de lampenstad om daar op professionele wijze, letterlijk en figuurlijk het licht te gaan uitdoen. De winning goal komt van de heerlijke Tonny Vilhena. Als je op zo een schlemiele manier een eerste doelpunt door je benen binnen laat glippen, gunnen we je eerherstel.

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Brute villa in Beverly Hills

Wat Als?…je 5+2 juiste cijfers scoort en de laagste Euromillions jackpot wint die er ...

5 redenen waarom de Amalfikust wat voor jou is

Houd je van het goede leven, ben je verzot op pasta en beschik je ...

Review: 5 Flavors Mmei

Soms lees je en hoor je over een restaurant zoveel goeds dat je het ...

Hosting door Fraai