O'right, de groene weldaad voor je haar

Mannen zijn meer en meer met hun uiterlijk bezig en dat is natuurlijk ook de merken niet ontgaan. Wij kussen dan ook onze 2 handjes dat we eindelijk wat meer keuze hebben. Ook voor ons haar, in mijn geval type ‘struik’ zonder de juiste producten, hebben we geschikte producten nodig. Met het gamma van O’right zitten we alvast goed.

Natuurlijke haarverzorging en styling

Op zoek naar glas, controle en een natuurlijke look, dan is de cream van O’right een optie. De Curl Enhancing Cream kan op handdoekdroog haar gebruikt worden en zorgt voor de nodige stevigheid, ook voor moeilijk tembaar haar. Dik en ruw haar? Voor O’right geen problee

 
 
m. De gecertificeerde en hydraterende factoren en de botanische extracten doen hun werk.
Maar ook voor mud hebben ze bij O’bright een oplossing. Er zijn 2 varianten, eentje voor een matte en eentje voor een glanzende uitstraling. Perfect voor de out-of-bed look.
Vanaf 21,75 euro haal je een product in huis van dit groene merk. Het label werd 15 jaar geleden al in Taiwan opgericht, maar heeft nu ook onze contreien bereikt. Het label is het eerste GMP-gecertificeerd cosmeticabedrijf en dan ook een must voor de groene en ecologische rakkers onder onze lezers.
Bestellen kan via de webshop en via een aantal kappers. We dagen jullie uit om ze te vinden!

You May Also Like

Met Tinder Gold loop je nooit meer een blauwtje!

Eerlijk, we zijn er al even tussenuit: Tinder heeft aan ons geen geld verdient. ...

De 6 kenmerken van onweerstaanbare vrouwen

Wat maakt een vrouw knap? Gelukkig verschillen de smaken en de meningen, want anders ...

Totally nuts in de Coco

Dat de kokosnoot aan een opmars bezig is, dat hoeven we jullie vast niet ...

Hosting door Fraai