O'right, de groene weldaad voor je haar

Mannen zijn meer en meer met hun uiterlijk bezig en dat is natuurlijk ook de merken niet ontgaan. Wij kussen dan ook onze 2 handjes dat we eindelijk wat meer keuze hebben. Ook voor ons haar, in mijn geval type ‘struik’ zonder de juiste producten, hebben we geschikte producten nodig. Met het gamma van O’right zitten we alvast goed.

Natuurlijke haarverzorging en styling

Op zoek naar glas, controle en een natuurlijke look, dan is de cream van O’right een optie. De Curl Enhancing Cream kan op handdoekdroog haar gebruikt worden en zorgt voor de nodige stevigheid, ook voor moeilijk tembaar haar. Dik en ruw haar? Voor O’right geen problee

 
 
m. De gecertificeerde en hydraterende factoren en de botanische extracten doen hun werk.
Maar ook voor mud hebben ze bij O’bright een oplossing. Er zijn 2 varianten, eentje voor een matte en eentje voor een glanzende uitstraling. Perfect voor de out-of-bed look.
Vanaf 21,75 euro haal je een product in huis van dit groene merk. Het label werd 15 jaar geleden al in Taiwan opgericht, maar heeft nu ook onze contreien bereikt. Het label is het eerste GMP-gecertificeerd cosmeticabedrijf en dan ook een must voor de groene en ecologische rakkers onder onze lezers.
Bestellen kan via de webshop en via een aantal kappers. We dagen jullie uit om ze te vinden!

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Deze 3D Body Scanner vertelt jou de gruwelijke waarheid

Spiegeltje spiegeltje aan de wand… Dit is de eerlijkste spiegel van het land. Naked, ...

Deze app laat je later klaarkomen

Te vroeg klaarkomen? Op de Whatmatters redactie hebben we het natuurlijk alleen van ‘horen ...

Insuline injecteren die nieuw hype onder de fitnessboys?

Het is al weer even geleden dat we een bezoekje aan de fitness brachten. ...