Onze redactie op bezoek bij Casa Cartel in oude villa Pfaff

Toen via allerhande media (kranten/radio/…) bekend werd dat  Gill Quisquater, zoon van zanger Sergio, een ‘Narcos’-feestje ging organiseren in de oude villa van de Pfaffs, wisten we dat wij alvast niet mochten ontbreken. De bekende villa van de Pfaffs onderging zondag dan ook een ware metamorfose. Zoon Quisquater toverde het huis om tot Villa Escobar.
“Een feestje om mijn nieuwe bedrijf te lanceren. En ik kan je verzekeren: het wordt een behoorlijk ongezien feest”, liet de de 25-jarige rekel ons weten. En dat werd het ook! DJ Lady S. dat zorgde voor de heerlijke beats, vader Sergio zette als vanouds de menigte in vuur en vlam met een spetterend optreden, dwergen figureerden als bodyguards, een SM/bondage meesteres leerde je de knepen, euh, knopen van het vak en topchefs schotelden de aanwezigen een heerlijke maaltijd voor.
Gill Quisquater leverde dan ook meteen een stevig visitekaartje van zijn nieuwe productiehuis af. NMC, afkorting van “New Media Cartel” heeft zijn kantoren nu al zo’n zeven maanden in de villa en het bedrijf is voornamelijk actief in de Marketing en Social Media business.

Wij, met Whatmatters, waren present met ondergetekende, inclusief lief, onze waaghals en verkleed in Narcos-style Mister C. inclusief vrouw en onze jongste aanwinst Patrice, ook inclusief lief. Kevin moest helaas forfait geven wegens een drie uur durende file vanuit de Belgische Kust. Hierbij de foto’s, zo weet onze man in de file wat hij alvast gemist heeft!

tcoc

You May Also Like

Zo vieren hete dames Halloween!

In België is op Halloween, afgeleid van Hallow-e’en, oftewel All Hallows Eve (Allerheiligenavond), toch ...

The Ark…een dobberend festival op de Middellandse Zee !

Van Barcelona naar Marseille naar Ibiza om dan terug te varen naar Barcelona in ...