Nooit meer stinken met PARFUMADO!

Wat er erger is dan meuren uit je bek? Stinken in zijn geheel natuurlijk. Een beetje deodorant doet voor de meeste mannen wonderen – sorry voor de herben bij wie het een chronische aandoening is – maar met parfum geef je het de nekslag. Bij Parfumado hebben ze alvast de perfecte oplossing. Elke maand krijg je netjes een nieuw parfum thuis gestuurd, want we weten allemaal dat verandering van spijs doet eten.

Parfum netjes thuisbezorgd

Wij mannen staan niet graag uren in de parfumerie aan elk flesje te snuffelen, zo zijn we niet. Wij willen snel de perfecte geur, zo simpel is het. Bij Parfumado heb je deze keuze uit meer dan 250 geuren. Uiteraard vind je er de grote kleppers in het aanbod, maar ook meer obscure niche merken, die je al een heel stuk moeilijker vindt.
Het concept? Simpel, voor een vast bedrag van 14,95 euro per maand ontvang je elke maand een travelspray met je parfum naar keuze. Met het flesje kan je zeker en vast 30 dagen verder. Mooi is ook dat het parfum maandelijks opzegbaar is en dat er geen addertjes te vinden zijn. Wil je stoppen, dan kan het ook.

Bestel je dan eens een geur die ruikt naar natte hond, dan heb je op zijn minst niet de volle pot betaald en ben je er binnen de maand vanaf. Op naar de volgende zouden wij zeggen.

Over elk parfum vind je trouwens online een woordje uitleg. Voor ons natuurlijk niet noodzakelijk, maar voor de leken van harte welkom.

Meer weten? Neem een kijkje op de site, Facebook en/of Instagram. Spread the word of de parfum natuurlijk…

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

De nieuwe HUAWEI P9 MATE

Nu zijn we bij Whatmatters best wel iPhone adepten. Waarom? Geen idee, het zal ...

Looop en je weet meteen hoe druk het is!

Nood aan wat buitenlucht, of beter bar- en//of cafélucht, maar je weet niet zo ...

Vifa Stockholm, Deense deuntjes!

Op zoek naar een stijlvolle speaker en wil je eens wat anders dan de ...