Nailed by Naila Nazer

Naila Nazer, een naam om bij weg te dromen en dan hadden we nog geeneens de foto’s gezien! Deze heerlijke griet heeft niet alleen een goddelijk snoetje, er zit ook nog verstand en creativiteit in dat fantastische lichaam. Parttime storyteller, parttime videoproducer en tussendoor nog aan het skydiven ook. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze haar perfecte selfies met spitsvondige tekstjes kruidt.
Deze Californische babe is super populair op Instagram, maar is in onze contreien nog vrij onbekend. Haar roots liggen in Libanon, waar ze moest vluchten vanwege de oorlog. Wij hebben tal van vrienden die haar ongetwijfeld met plezier onderdak en een veilige schuilplaats hadden geboden. Ondertussen woont de schone in Dubai, waar ze momenteel een fashion magazine runt. Wij zijn momenteel alvast achter een interview aan vissen, maar voorlopig moeten we het net als jullie met Instagram doen.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Esmeralda Roxana Alvarez Leyva maakt Vlaanderen tikkeltje exotischer

En niet alleen Vlaanderen maar ook Whatmatters is met één post 20° graden warmer ...

Temptation Island Gossip Night: Zwanetta overweegt lipcorrectie down under! (VIDEO)

Heren en ook stiekem meelezende jongedames, vanavond is het weer zover. Dan staat er ...

Yanet Garcia zorgt voor druk boven de Azoren

Wij hebben Sabine Hagedoren en het pronkstuk Jill Peeters, maar in het buitenland hebben ...