Monar viert zijn 50ste verjaardag met exclusieve collabs!

MONAR, wie kent de gekende modeketen niet? Meer nog, we interviewden al eens een telg van de eigenaars. Deze gereputeerde zaak bestaat ondertussen 50 jaar en dat is natuurlijk een reden voor een spetterend feestje. Niet minder dan 50 exclusieve collabs zien het licht. Alle favoriete labels komen aan bod, maar ook heel wat opkomend jong talent wordt voor het voetlicht geplaatst.
MONARCLOTHES_SS17_1.113441
Per collab zijn er slechts 8 tot 12 stuks verkrijgbaar, super exclusief dus. Snel zijn is de boodschap en anders je puntige elleboogjes gebruiken.
Wij pikken er alvast 4 toffe collabs uit:

ADIDAS

Niet alleen heeft Monar vaak exclusieve modellen van deze sportreus. Specifiek voor de verjaardag werden nu ook slippers op de markt gebracht. Als je weet dat deze slippers nu terug helemaal in zijn, dan is dit zeker een must have!

ANTONIO MAURIZI

Sinds 1973 maken deze Italiaanse rekels puike schoenen. Innovatieve designs en Italiaanse klasse gaan hier hand in hand. De oranje toets aan deze stijlvolle herenschoen, geef het geheel nog wat extra cachet.

50YRSMONAR_CAMPAIGN_LARGE.151444

‘47 BRAND

Elke man heeft nood aan minstens één baseball cap. Alle grote Amerikaanse sportcompetities zijn klant bij het Italiaanse merk ‘47. Met dit fijne petje geef je duidelijk aan dat je tot #TEAMMONAR behoort. Een stijlvol, collector’s item.

AMATØR

Ontwerpster Eline Starink lanceerde in 2011 haar eigen merk Amatør, een label dat individualiteit en contrast toevoegt aan dressed-up outfits. Eline komt oorspronkelijk uit Noorwegen, maar studeerde Business Psychology in Amsterdam, waar ze ook haar eigen collectie opstartte. Zij brengt als hulde een klassiek zwart kostuum met een orange twist. Tijdloos en stijlvol.
Schermafbeelding2017-06-23om11.28.18.113151
Wat 50 jaar geleden begon met 1 winkel, zijn er ondertussen 5, waarvan eentje specifiek voor streetwear. Ondertussen werden de schoenenwinkels ook aangevuld met Monar & Clothes waar je terecht kan voor premium kledij en een unieke beleving.
 

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

De baardbalsem van een profwielrenner: GESCHKE BEARD BALM

Nee, met onze stoppels scoren we niet veel punten qua hipstergehalte en ook qua ...

Welcome in de Whatmatters Mansion!

We mogen dromen, nietwaar? Zelfs met twee keer het hoogste bedrag dat ooit te ...

Kamping Kitsch Club pakt uit met een eigen t-shirtlijn!

Ons favoriete festival op betrekkelijk kleine schaal? Doe ons dan Kamping Kitsch Club maar. ...