Maak je eigen riem van Louis Vuitton met MY LV BELT

Heb je geen Louis Vuitton toilettasje? Mooi, dan ben je vast geen voetballer! Nu, daar gaat het hier even niet om, want de rekels van Louis V pakken uit met een nieuwigheidje. Nu ja, nieuw is misschien een groot woord. Nike kwam eerder al met zijn NIKEid, Adidas met mi adidas en nu komt Louis Vuitton met MY LV BELT.

Een riem met je initialen

Voor het eerst wordt het mogelijk om als klant je eigen LV riem te designen. Zo heb je de keuze uit 14 lederen riemen waaronder krokodillenleer of struisvogel. Die kan je naar hartenlust combineren met 12 sluitingen, uiteraard inclusief het iconische LV logo in het goud, palladium, hout of een andere materie.
Als toemaatje kan je ook nog je initialen aan de binnenkant van de riem laten stempelen. Dit is trouwens mogelijk in elke Louis Vuitton shop.
Op zoek naar een opvallende riem, helemaal volgens jouw smaak, dan is dit je kans. Wie weet neem je zelfs het toilettasje mee naar huis!

tcoc

You May Also Like

Relax, daar is SVNTY

Fashion Club 70 moeten we aan de ware fashionista en modebewuste kerel niet meer ...

Meer dan enkel Pink Ambitions…Jill De Greef

Kom, we geven het gewoon toe! Ook wij zappen al eens naar VIJF en ...