Laatbloeier en Posterbabe Kiki droomt van het buitenland

“Wel de Babes, niet de Bullshit”…Toen we deze slogan op Posterbabe zagen staan waren we wel getriggerd. Het relatief nieuwe ‘Posterbabe’ kennen we als magazine van Jasmijn Dijk, model en ook ooit op onze site verschenen. Maar het was niet Jasmijn die alle aandacht naar zich toe zoog, neen, het was Kiki, het covermodel. Hoogtijd om verder te gaan dan alleen foto’s…wij willen wel meer weten van deze knapperd. Tijd om ze even op te zoeken…Dag Kiki, vertel eens kort even wie je bent?
34 jaar, getrouwd en moeder van 3 prachtige kinderen. Ik heb een eigen bedrijf in voeding en fitness en werk ook als model.
Hoe lang ben je al bezig als model?
Eigenlijk pas sinds afgelopen januari. Ik ben vrij laat ontdekt..op mijn 33 ste. Jaren geleden had ik al meerdere pogingen gedaan, helaas zonder effect en nu ineens BOEM!!!😂

Kijk eens aan…nooit te laat dus! Waar ben je naast je werk nog mee bezig?
Mijn hobby’s zijn vooral mijn kinderen. Ik wil dan ook zoveel mogelijk tijd met hen doorbrengen, vooral nu ze nog zo klein zijn. Daarnaast dans ik graag en hou ik van mijn werk. In lesgeven kan ik al mijn energie kwijt en hoe gaaf is het om betaald te krijgen voor te sporten!!!

We kennen dat uit onze goede periode als voetballer…hoewel…het verdiende geld bleef na de training in één of ander horeca-etablissement hangen! Waarom ben je begonnen als model?
Bij mij was, net als bij vele meisjes denk ik, een droom om model te worden. Door mijn lengte werd ik helaas vaak afgewezen. Maar toen ik afgelopen januari meedeed aan de Mrs Netherlands Universe veranderde er wat. Steeds meer fotografen wisten de weg naar mij te vinden en zo van de ene opdracht in de andere gerold!

Waar onderscheid jij jezelf van anderen, denk je?
Eigenlijk vind ik dat heel lastig om over mezelf te zeggen….Ik weet heel goed wat ik wil en hoe ik iets wil. Maar vooral ook hoe ik het niet wil. Ik ben eerlijk en vooral mezelf, ik verander voor niemand. Waar ik vroeger nog wilde dat iedereen me aardig zou vinden, denk ik nu ja dan maar niet!! Mensen die mij echt goed kennen weten hoe ik ben 😉
Wat is het zotste wat je al hebt meegemaakt?
Ik doe eigenlijk nooit gekken dingen……SAAI…😜😂 IK rook niet niet, drink niet en eet gezond is dat gek genoeg?? Haha…
En als model?
Ik moest ooit van een bekende designer op een streng dieet om in zijn jurk te passen. Toen heb ik gezegd dat ik daar niet aan meedoe en ben weggegaan.

En terecht! Nog spannende dingen op je bucketlist?
Met een bucketlist heb ik niets mee eigenlijk want als je nog iets wilt gaan doen, ga het dan doen zou ik zeggen…Waarom wachten? Het leven kan ineens zo anders zijn en daar ben ik me heel erg bewust van na het plotselinge overlijden van mijn vader. Die had nog zoveel plannen…
Helemaal te begrijpen…je bent ook actief op sociale media…Waarom moeten we je hierop volgen?
Waarom moet je mij volgen…Ik ben toch mega interessant….😂

Lekker arrogant…houden we wel van!
Nee joh, je moet het gewoon lekker zelf weten…niets moet!
Je bent getrouwd…
Inmiddels al 10 jaar getrouwd met Reinold Wiedemeijer (Scheidsrechter in het betaalde voetbal) Door onze gedeelde passie sporten hebben we elkaar ontmoet. Onze eerste date was bij de Mac Donalds😂. Het klinkte meteen erg goed en hij nooit meer weggegaan….

Geen rode kaart dus voor onze krullenbol en toch wel A-list op de lijst van de Nederlandse scheidsrechters. Wie krijgt van jou wel de rode kaart?
Na mijn cover van posterbabe kreeg ik op de topdagen 60 vriendschapsverzoeken op Facebook, bijna allemaal van mannen…Als je dan leest welke versierzinnen en opmerkingen er voorbij komen dan denk ik wel “jeetje zeg doe normaal!!!” Dan ben ik wel enorm blij dat ik getrouwd ben.
Dus, tegen die mannen zeg je…
Behandel een vrouw met respect. 
Ik zeg nu al tegen mijn oudste jongens behandel een meisje zoals je zelf ook behandeld wilt worden!!!

We onthouden…een date bij McDonalds kan…heb je nog favoriete plekjes?
Ik hou van Amsterdam! Zooooo leuk! Altijd nieuwe winkeltjes en anders dan bij ons in het kleine dorp.
En qua eten?
Tapas is altijd zo lekker maar de beste blijft voor mij toch de ontmoeting in Nijmegen.

Een dagje uit gaat naar…
Dagje thermen2000 is altijd heerlijk…


Voor wij de rode kaart krijgen en uitgesloten worden van verdere vragen, nog een laatste…wat zijn jouw ambities nog?
Oh waar moet ik beginnen…haha…
Nee ik ben op dit moment eigenlijk wel tevreden hoe het gaat. Mijn bedrijf loopt lekker en ik heb regelmatig opdrachten. Maar wie weet denk ik over een jaar er wel anders over. Ik wil als ik 80 ben in iedergeval niet denken had ik dat maar gedaan, dat vind ik zonde. Dus dan kom toch maar op met die buitenlandse modellenopdrachten..!!!😜😂

Bij deze, succes!! Wij blijven het alvast volgen. En volgen, dat doen wij op Facebook en Instagram! En wil je net als ons niet de bullshit maar wel de Posterbabe-cover? Bestel hem dan bij Bol.com of Posterbabe.nl! Doen!  
 
Credits:

tcoc

You May Also Like

Astrid Coppens: 'Astrid, ik wist niet dat je zo'n vuile hoer was!'

Grote bekentenissen gisteren in Gert Late Night. Astrid Coppens had er letterlijk en figuurlijk ...

Rowena Verdaasdonk: Van de balie naar Miss Nederland!

Eerlijk, van een Miss meer of minder kijken we na 1,5 jaar Whatmatters natuurlijk ...

Pamela Burgos: deze Mexicaanse wil Trump NIET buiten houden…

Ere wie ere toekomt, bij Maxim hebben ze oog voor vrouwelijk schoon. Regelmatig plukken ...

Hosting door Fraai