Jules & Fils: Belgische klasse rond je pols

Op zoek naar een stijlvol, betaalbaar uurwerk? Dan moet je zeker eens naar de exemplaren van Jules & Fils kijken. Gauthier en Arnaud Vandeputte zijn de 5de generatie van een West-Vlaamse familie horloge- en juwelenontwerpers, je kan dus wel stellen dat ze de stiel kennen. De passie voor horloges zit sedert 1886 in hun genen en het is dan ook hun droom om het levenswerk van deze familie te kunnen verder zetten. Dat doen ze ondertussen met glans, want de uurwerken van Jules & Fils worden overal positief ontvangen. 

Het zit in de familie

Als ultiem eerbetoon aan hun grootvader zaliger, Jules Vandeputte, hebben zij in 2014 “Jules & Fils” opgericht. Hiermee willen ze een nieuw en succesvol hoofdstuk aan onze familiegeschiedenis toevoegen. Bij het uitwerken van Jules & Fils lieten ze zich inspireren door de visie en notities gemaakt door hun grootvader gedurende zijn opleiding aan de horloge school in het Zwitserse Neuchâtel.

Na twee jaar intens voorbereidingswerk is Jules & Fils sinds april 2016 online verkrijgbaar. Deze herfst openen ze de hun eerste winkel in Roeselare, de bakermat van deze familie. Ondertussen passeerden ook al pop-up projecten de revue en wisten ze heel wat pers te scoren. 

Kwaliteit en een tijdloos design zijn de kenmerken van Jules & Fils. De elegante looks van deze herenuurwerken passen bij iedere kledingstijl en gelegenheid. Jules & Fils kan gedragen worden door zowel de jonge adolescent als door de gedistingeerde grootvader. Kortom, als je ons binnenkort met een Jules & Fils ziet rond paraderen, dan passen we perfect in de doelgroep. 


Onze favoriet? Wij gaan voor de Day-Date van 42 mm met zwarte wijzerplaat en bruin lederen bandje. Wie weet hebben we binnenkort wel 189 euro bij elkaar gescharreld en kunnen we dit juweeltje rond onze pols hangen.
FacebookInstagram

Wil je de horloges van Jules & Fils ontdekken? Spring dan zeker eens binnen op de Gentleman’s Fair. Daar hebben de rekels immers ook dit jaar weer een fijne stand, waar het over de koppen lopen zal zijn. Deze beurs vindt plaats in Waregem en dit van 10 tot 12 november. Wij zijn alvast aanwezig, nu jullie nog

You May Also Like

De nieuwe trend in beautyland: de NIKE brow

We weten dat er heel wat freaks zijn op de wereld en geen pijl ...

Nanoe Vaesen: Ruwe bolster, blanke pit!

Wij arrogant? Tgoh, ja wij hebben ooit foto’s van onszelf gepost op sociale media ...

De naakte waarheid van Shelley Baptiste

Of we wat aardewerk uit Delft, oftewel Delft’s Blauw wilden meebrengen. Dat was de ...

Hosting door Fraai