JA! Ook wij staren naar miss-kandidate Cynthia Habimana!

Dit weekend is het zover. Er zal in Antwerpen een nieuwe miss gekroond worden die op haar beurt dan haar kansen mag gaan verdedigen op de verkiezing Miss België. En laat Antwerpen de laatste jaren toch al wat missen gekroond hebben die geen mal figuur slaan in de nationale verkiezing. Vandaag ontmoeten we Cynthia, één van de kanshebbers op het felbegeerde kroontje. Daar wij wel eens (misschien wel onterecht) het verwijt krijgen dat wij alleen geïnteresseerd zijn in blanke blondines of ranke brunettes, hebben we vandaag ons multicultureel vat aan babes opengetrokken en zetten we deze kleurlinge maar al te graag in de kijker! Onze stem heeft ze alvast binnen…als je ze leert kennen, misschien jouw stem ook!Hallo Cynthia, vertel eens kort wie je bent?

Ik ben 22 jaar, studente Rechtspraktijk en kom uit Wuustwezel. Ik ben een dromer met veel ambitie maar als ik ergens voor ga, zal ik er ook alles aan doen om dat doel te bereiken. Ik zet me graag in en leer graag bij. Beetje timide maar heel goedlachs, down to earth en een levensgenieter.
Wuustwezel begot…wij kennen er vooral het gehucht Gooreind maar daar gaan we niet te ver op ingaan momenteel. Het gaat hier vandaag over u…heb je al ervaring als model?
Ik ben geen model, heb nog niet veel ervaring met modellenwerk maar dankzij mijn deelname aan Miss Antwerpen en dit nieuwe avontuur krijg ik wel veel aanvraag van fotografen en krijg ik de kans om nieuwe dingen te ervaren. Niet zo lang geleden heb ik nog een shoot gehad voor de nieuwe campagne van Radio Stad.

Radio Stad? FM107.8 en eentje uit het team van Thalia Ndabaveelmedklinkers dus! Je bent, zoals we je nu zien wel erg bezig met mode… 
Een fashionista ben ik altijd al geweest, denk ik. (lacht) Fashion heeft me altijd al geïteresseerd. Fashion in de zin van de laatste trends, de manier waarop mensen hun eigen stijlen creëeren,…etc. Zelfs zou ik heel graag een blog beginnen. Via Instagram volg ik ook veel bloggers en influencers,…mensen die me veel inspiratie geven.
Over Instagram gesproken…waarom moeten we je hierop volgen?
Ik laat graag zien wat ik in mijn dagelijks leven doe. Ondanks ik bescheiden ben sta ik wel graag ‘in the picture’.

Je sprak ook over een blog. Waarom wil je daarmee beginnen?
Een blog zou ik heel graag willen beginnen omdat ik graag schrijf en zelf een inspiratiebron wil zijn voor anderen. Ik heb dit al eens een tijdje geprobeerd maar omdat hier heel veel tijd in kruipt, heb ik dit even stopgezet omdat ik het even druk had met mijn studies.
Keuzes maken dus! We lieten al vallen dat je meedoet aan Miss Antwerpen, vertel hier eens wat meer over?
Ik ben heel blij dat ik die stap heb gezet om hieraan te beginnen. Je leert er zoveel bij op verschillende manieren. Het Miss Belgie Comité is een topteam dat altijd voor je klaarstaat. Het verandert je op een positieve manier. Ik ben hier zelfzekerder door geworden en zal nu makkelijker contacten leggen.

Wat hoop je er nog mee te bereiken?
Ik wil mensen meegeven om in zichzelf te geloven en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Maar mijn grootste doel hiermee is toch om het kroontje te kunnen winnen, van Miss Belgie 2018.
Hoe schat je jouw kansen in?
Miss Antwerpen telt een 30-tal kandidaten, allemaal één voor één knappe meiden met veel ambitie. Iedereen maakt evenveel kans omdat iedereen ook wel iets unieks heeft. Ik maak zeker kans, daar geloof ik zelf wel in.

Je bent lief voor je medekandidaten…vertel nu eens uit de biecht, is het allemaal haat en nijd of zijn alle kandidaten toch vriendinnen?
Ik ben geen persoon met haat voor anderen en ik ben al zeker geen ‘misgunner’. Zo zullen er altijd wel meisjes tussenzitten maar ik kan enkel voor mezelf spreken. Ik heb wel al vriendinnen gemaakt waarvan ik weet dat zij het ook oprecht menen met mij. We zijn niet verplicht om bevriend te raken met iedereen maar we schieten wel op als een groep.
Het blijft dus erg lief voor elkaar…is dat zowat je beste eigenschap? Of heb je er toch nog andere?
Mijn oprechtheid en positiviteit weten mensen wel te appreciëren.

Zit dit ook in je favoriete levensquote?
Positive mind, Positive vibes, Positive life -> Dont wait until you’ve reached your goal to beproud of yourself. Be proud of every step you take toward reaching that goal.
Wat is de meest opvallende reactie dat je ooit heb gekregen?
Ik word heel vaak aangestaard door mensen, waardoor ik soms begin te twijfelen of dit positief is of niet.
Zou het niet gewoon te maken hebben met het feit je gewoon een knappe verschijning bent?
Euh…

Wat zegt je vriend hiervan?
Ik heb geen vriend!
Voor de aanzoeken hier tegen honderd per uur binnenvallen, wat moet een man doen om jou te verleiden en te behagen?
Gewoon zichzelf zijn, niet laten merken dat hij te veel moeite aan het doen is.
Is dat je essentiële tip? Of wat wil je hen zeker nog meegeven?
Je niet anders voordoen, jezelf blijven. Zeker niet te onzeker zijn.
Ok! Dat is genoteerd! Dan volgt de onherroepelijke vraag, waar kunnen we je spotten? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Ik probeer heel graag nieuwe dingen uit. Zo kijk ik vaak of er iets nieuws is en dat ga ik dan eens checken met een vriend of vriendin. En ik zit voornamelijk in Antwerpen-stad zelf.
Vergeet PokémonGO vriendjes…vanaf nu is er in Antwerpen het spel CynthiaGo! Heb je ook nog een favoriete zonde?
Teveel geld uitgeven aan eten! Ik kan hier zo van genieten.
Wij ook! Nog een laatste vraagje…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Ik wil nog heel veel dingen bereiken in de toekomst maar ik zou heel graag willen doorstromen in de modewereld of als presentatrice.
Voor je doorstoomt, hebben we nog snel een paar vluggertjes! Klaar?
Oei…ja zeker?

Blanke man of zwarte man?
Geen voorkeur, als je maar een leuk gezichtje hebt!
Size Does of Doesn’t matter?
Does matter!
Tinder of FB-Chat?
FB-Chat
Het mooiste aan mezelf vind ik…
Mijn lach, ben heel blij met mijn neusje en mijn smalle vingers!
Ik ben het meest opgewonden als ik…
weet dat ik een leuke avond tegemoet ga…
En dat gaan wij nu ook! Bedankt voor je tijd, heel veel succes met je deelname aan Miss Antwerpen en denk aan ons als je binnenkort het kroontje van Miss België boven dat neusje kan zetten! En ja mannen, wij kunnen helpen! Door MA12 naar 6665 te SMS’en! Verder kan je haar volgen op Facebook en Instagram! Doen! 

Credits:
Cynthia, Zoë Huysmans & Miss België Comité

You May Also Like

Johnny’s opgelet, deze Marina wil jij leren kennen!

Iedereen Johnny!  Neen, je hoeft de brede broekspijpen, sportschoentjes en je petje dat je ...

Een vluggertje met knapperd Kim

En neem de titel niet te letterlijk… “Wees niet te braaf! Een vrouw houdt ...

Wat zoekt knapperd Kimm in Ierland?

Ierland, als we aan dit land denken moeten we spontaan denken aan de joviale ...

Hosting door Fraai