Hier is ie dan… 'Gasolina' van Josje!

We werden afgelopen weken al een paar keer geteased. Van sneak pics tot de eerste noten…Josje ging haar nieuwe single voorstellen en de media heeft het geweten. Eindelijk is het zover en krijgen we de hele song én videoclip te zien. Josje houdt het in deze poppy song nog steeds als vanouds in haar moedertaal. Voor de stiekem meelezende dames, er komen ook stevig gevormde kerels in…wij, wij keken (en misschien ook luisterden) vooral naar Josje. Wees niet te beroerd om jullie meningen te delen! En nu, draai de gas maar open Josje!

tcoc

You May Also Like

Wat zoekt knapperd Kimm in Ierland?

Ierland, als we aan dit land denken moeten we spontaan denken aan de joviale ...

Voor Joke Van de Velde mag Werchter een rib uit het lijf kosten!

Haar eerste ervaring op Rock Werchter mag iets kosten… Joke houdt niet van 4 ...

Avontuurlijker zal het niet worden! Wij ontdekten mooie Lynn Heeze!

Je hebt zo van die momenten dat je met open mond aan iemands lippen ...