Go retro met de RUARK R7 MKIII

Op zoek naar een fijn stukje retro design voor in je woonkamer, maar dan wel met het klankgeluid van de dag van vandaag? De RUARK R7 MKIII is een fraai stukje design en combineert een platenspeler en radio. De dag van vandaag kom je het niet vaak meer tegen, maar vroeger kwam het overal voor.

Retro chique

Een radiogram is eigenlijk de naam van het toestel. De Ruark is verkrijgbaar in zowel een grijze als een walnoten uitvoering en past in quasi elke woonkamer. Wij willen er alvast eentje! Hoewel je het toestel met poten kan plaatsen, kan je deze ook perfect weglaten en eventueel op een kast of tafel zetten. Weet overigens dat de kast stevig genoeg is om de Ruark zelf als tafel te gebruiken.

Een amplifier van 160 Watt en een stevige subwoofer zorgen voor haarscherp geluid en je kan er zelfs een old school cd’tje in droppen. Maar net zo goed koppel je de Ruark met je Spotify account. Old meets new!

Bluetooth, Wireless streaming, het kan allemaal. Wil je geluid in meerdere kamers, dan zijn er ook nog aparte speakers verkrijgbaar. Een radiogram is niet compleet zonder een radio en die is in alle mogelijke functionaliteiten beschikbaar.
Zoveel schoonheid kost natuurlijk wel wat. Reken maar op een dikke 2.950 dollar om dit pareltje in huis te halen. Midden oktober is het toestel verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar ongetwijfeld overleefd het de oversteek!

You May Also Like

De nightlynx: een bril voor nachtraven en dj's

Een bril die je ’s nachts opzet en op maat gemaakt is van chauffeurs, ...

Onobu l Horlogebandjes met een verhaal

Wat Nederlanders met horloges hebben? Geen idee, maar er zijn best wel wat labels ...

Pittig gekruide Indianse condooms: Thank you come again!

Nu zijn we bij Whatmatters niet echt fan van rubber, of het moet verschroeid ...

Hosting door Fraai