Fitgirl: Britt van 't Hart, en of ze hard gaat!

Fitgirls zijn hot, fitgirls zijn populair, maar je moet er wel wat voor over hebben natuurlijk. Britt van ’t Hart is gemiddeld een 4-tal keer per week in de fitness te vinden en beult zich daar af als een paard. Tel daar nog zwemmen en kickbocksen bij en je snapt vanwaar het lijntje komt. Maar wij hadden ook nog wel wat andere vragen in petto voor deze Hollandse fitgirl. Als we dan toch naar Roelofarendsveen moeten rijden, of all places…

Goedemorgen fitte Britt, stel je je even voor?

Ik ben Britt van ’t Hart, 25 jaar en woon in Roelofarendsveen (Zuid-Holland). Naast mijn sport heb ik een creatieve baan. Ik werk nu ongeveer 2,5 jaar fulltime. Ik ben eerst 2 jaar lang Assistent interior designer geweest bij Feadship Royal van Lent, toen heb ik een half jaar als Assistent stylist en interieur gewerkt bij Vyva Fabrics, en in september ga ik beginnen als adviseur en ontwerper in luxe badkamers bij Canicv. Naast mijn werk sport ik graag en in het weekend ben ik veel te vinden bij vrienden en zo af en toe pik ik ook een leuk feestje of festival mee. Vul dat aan met 2 mooie reizen per jaar en zo breng ik mijn dagen door.

Klinkt druk en laat je in dat drukke bestaan ook op je voeding?

Het sporten zorgt ervoor dat ik met topfit voel en er blijf uit zien zoals ik zelf wil. Een dieet is niet aan mij besteed, daarvoor hou ik veel te veel van lekker eten. Het is gewoon een kwestie van compenseren. Doordeweeks probeer ik gezond te eten en te sporten en in het weekend eet en drink ik gewoon alles.

Alles?!? Ok, we snappen het. Bijzonderheden die onze lezers moeten weten?

Ik reis graag en wil de wereld reizen. De wereld is veel te mooi om enkel in Nederland of zelfs binnen Europa te blijven. Ik heb ook mijn duikbrevet, dus op alle mooie plekjes ter wereld kan ik ook nog eens duiken. Ik vind dat heel rustgevend en de onderwaterwereld is natuurlijk supermooi!

Geen idee, met onze snorkel geraken we niet dieper dan een dikke 30 centimeter… Even terug naar dat fitte kantje van je. Hoeveel tijd spendeer je in de gym?

Zo’n 3 tot 6 keer per week kan je me in de gym vinden. Telkens tussen het uur en anderhalf uur. Het ligt er een beetje aan hoe druk ik het heb. Ik probeer in elk geval zo vaak mogelijk te gaan!


De 3 hotspots van Britt

Strandpaviljoen De Branding
Een superleuke hippe strandtent in Noordwijk.

Gashouder Westergasfabriek in Amsterdam
Vette feestjes tot een stuk in de nacht

Thuishaven in Amsterdam
Een kleinschalig festivalletje in de zomer op de zondag en weleens op de zaterdag.

Sterk! Waarom beul je je in godsnaam zo af?


Al als klein meisje was ik fanatiek aan het sporten. Het begon allemaal met wedstrijdzwemmen op een redelijk hoog niveau. Een aantal trainingen per week en in het weekend wedstrijd. Rond mijn 20ste ben ik ermee gestopt, maar ik wilde wel blijven sporten. Zo ben ik fanatiek beginnen fitnessen en sinds een half jaar is er ook nog kickboks bijgekomen. Ook het zwemmen is gebleven, maar dan maar één keertje per week.

Waar vind je in tijd vragen wij ons af! Wij komen niet verder dan 3 spurtjes per week naar het café! Soit, ben je tevreden met je lichaam?

Ik ben sowieso tevreden over mijn lichaam, maar mijn buik en billen daar ben ik het meest trots op. Ben je niet tevreden over je lichaam, bedenk dan dat je er altijd wat aan kan doen.

We zagen dat je ook modellenwerk doet, is dat enkel als fitgirl?

Het gaat wel wat breder, maar dat sportgedeelte vind ik veruit het leukste. Het past perfect bij me. Af en toe een fotoshoot moet kunnen!

Daar kunnen we het enkel maar mee eens zijn! Hoe ben je daar trouwens ingerold?

Een fotograaf stelde me eens de vraag of ik wilde shooten en dat zag ik wel zitten. Zo kwamen er meer en meer shoots.

Jens, we moeten naar de fitness om ontdekt te worden? Britt, wat zijn je verdere ambities nog?

Ik probeer de beste versie van mijzelf te worden/zijn. Ik ben nog jong dus probeer nog zoveel te leren nu het nog kan. In mijn werk probeer ik steeds meer kennis op te doen, zodat ik steeds meer te weten kom en in mijn functie kan groeien. In mijn sport kan ik ook groeien door elke keer nieuwe oefeningen aan te pakken en bij te leren over voeding. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk van de wereld zien. Gewoon mijn dromen volgen.

Wij noteren Britt wil groeien, hoewel je ons niet zo klein lijkt. Soit, sorry voor de flauwe humor, het is nog vroeg. Als allerlaatste vraag: is er een vriend en is hij ook bloedfanatiek in de gym?

Ja, sinds kort is er een vriend. Toevallig is hij ook fanatiek in de gym. Het liefst wil ik wel een vriend die ook sport, omdat ik ook regelmatig in de gym te vinden ben. Zo deel je elkaar passie. Verplichten zal ik het niet. Ik vind het fijn om te sporten, maar iedereen moet doen waar hij/zij zich goed bij voelt. Voor mij en mijn vriend is dat sporten, dat is duidelijk.

Doen jullie dan gerust verder! Veel succes nog Britt & Keep in shape!


Quickies

Instagram: https://www.instagram.com/britt.vanthart
Instagram Travel: https://www.instagram.com/britts.travel.adventures/ 
Facebook: https://www.facebook.com/britt.vanthart        

Cardio of kracht? Zeker weten Kracht!
Seks of fitness?  Seks.. ook een sport toch?
Alcohol of frisdrank? Alcohol is op ze tijd best lekker op een feestje.
Gezonde voeding of McDo? Gezonde voeding ik ben niet zo weg van de MCDo.
Je favoriete oefening? Ik denk niet echt dat ik een favoriete oefening heb maar als ik toch moet kiezen word het de Hip thrust ‘ voor die mooie ronde billen’


Fotografen:  Franck Nederstigt

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Het Grote Whatmatters Vriendinnenboek: Shelly Osselaer

Onlangs waren we te gast in de ereloge van het het Constant Vanden Stockstadion ...

Voor Arianny Celeste gaan we K.O. !

Hiervoor incasseren we graag een paar slagen op onze muil… Zijn er nog sporten waar ...

Jonge nachtraaf Joarra wil het maken als model

Wat Als?!… je als 18-jarige meid werkt in drie nachtclubs en je het ook ...