Eindelijk een koelkast die naar je toe wandelt!

Eerlijk, soms zijn we te tam om naar de koelkast te lopen, thuis en op de redactie. Omdat de vriendinnen geëmancipeerd zijn en we geen roebels hebben om een redactieslaafje in dienst te nemen, moeten we dus zelf altijd recht. Maar niet voor lang meer! Binnenkort halen we een walking fridge in huis.

Beste Pana, breng ons een biertje!

Nu, we lopen misschien een beetje hard van stapel, maar het concept is er alvast. Het prototype komt van Panasonic, een merk dat we nog kennen uit een ver verleden, maar nooit helemaal is verdwenen. De wandelende ijskast was te zien op de IFA 2017 beurs over future lifestyles.
Het concept rest zich in de eerste plaats op mensen die moeilijk te been zijn, maar daar rekenen we ons zelf gemakshalve zelf even bij. Zeker na biertje nummer 12. Door LIDAR technologie en dieptesensoren kan de koelkast perfect zelfstandig jouw richting uit navigeren. De koelkast kan overigens via de spraak aangestuurd worden en verplaatst zich op commando jouw richting uit. Dit dus volstrekt in tegenstelling tot onze vriendinnen. De koelkast is trouwens maar één innovatie waarmee Panasonic uitpakt.
Laat de toekomst maar snel komen, wij hebben dorst!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

In stijl tafeltennisen als een held in jouw mancave doe je zo

Nog inspiratie nodig om je mancave uit te breiden met een geweldig hebbedingetje? Omdat ...

Google pakt uit met een stevige upgrade: Pixel 2 & XL

Als de tovenaars van Google uitpakken met een nieuwe smartphone dan kunnen we niet ...

Brouw je eigen bier voor net geen 1000 Euro!

Wat doe je als Nederlander als je het wel gehad hebt met je eigen ...