Een smartphone statief dat werkelijk zuigt: TENIKLE

Wie kan er nog zonder zijn smartphone? Geen vingertjes, dat hadden we al gedacht. Dag en nacht zijn we bezig met appen of het nemen van foto’s en daar helpt TENIKLE een heel stuk bij.

Zuig je smartphone overal vast

Het gadget lijkt nog het meest op een inktvis, maar is eigenlijk een statief voor je smartphone. Ideaal om het perfecte plaatje mee te schieten dus. Je krijgt drie buigbare tentakels en een zuignap en daarmee kan je het statief aan allerlei objecten vastmaken. Je hebt dus geen helpende handen meer nodig.

Een poepsimpel idee, maar misschien daarom zo geniaal. Doordat de tentakels heel makkelijk buigen en de zuignap de smartphone amper lost kan je het quasi overal aan bevestigen. Perfect om een filmpje op te nemen!
Momenteel gaat het nog om een Kickstarter project, maar voldoende funding mag geen enkel probleem vormen. Ben je trouwens meer van het schroevende type, dan kan dat ook. Bestel je nu het gadget, dan heb je het al in oktober in huis, wat naar Kickstarter normen vrij snel is.

 
De Tenikle kost je 30 dollar, maar de verzendkosten lopen bijna even hoog op. Ben je echter op zoek naar een leuk en handig gadget waar je zeker plezier aan gaat beleven, dan is de Tenikle een must!

You May Also Like

Sex on The Beach? Dit kan het grapje kosten!

In sommige gevallen draai je gewoon de bak in…we hebben het dan niet over ...

8 dingen die je als man alleen op wintersport doet!

De temperaturen zakken en zelfs in eigen land wordt er komende dagen zowaar weer ...

cercueil-brussels

Brussels best kept secret : Le Cercueil

Een bezoek aan de Europese hoofdstad Brussel staat bijna automatisch gelijk aan het obligatoire ...

Hosting door Fraai