Deze 8 zaken winden haar op!

Een vrouw – en wij mogen ons toch best wel kenners noemen – ook voor ons blijven de meeste een mysterie. Maar dat maakt ze toch net zo leuk, nee? Zo is er al eeuwen de vraag wat vrouwen nu eigenlijk opwindt? Heel wat studies zijn er al uitgevoerd en de fijne collega’s van Manners groepeerden alvast de resultaten. Zij distilleerden 8 ietwat vreemde zaken waarvan vrouwtjes helemaal over de rooie gaan. Of ze werken? Geen idee, maar laat het ons gerust weten!

Seks buiten de deur

Uiteraard kan je nog je hele leven de missionarishouding in bed perfectioneren, maar ze vindt het leuker buiten. Nieuwe plekken geven haar seksleven in elk geval een boost.

Zweet

Schaam je je soms voor je zweet? Onmiddellijk meer stoppen. Jouw zweet windt haar op! Vrouwen schijnen te houden van sterke, werkende mannen en die blijken te zweten. Nu hebben wij daar iets minder ervaring mee, maar we geloven het best.

Indiaas eten

De kruiden in deze gerechten zouden kunnen helpen om haar op te winden. Vooral saffraan blijkt daar een belangrijke rol in te spelen. Laat ze zich in elk geval geen indigestie vreten, want dan komt er van vogelen ook weinig in huis.

Komkommer

Vergeet de vorm, het is de geur van komkommer die haar opwindt. Mannen zijn daar blijkbaar weer immuun aan, pompoentaart schijnt beter te werken…

Yoga

Begin je maar al in bochten te wringen en breng die zonnegroet! Bij vrouwen schijnt yoga alvast het libido te verhogen.

Foto’s van haarzelf

Zo dienen die miljoenen selfies toch nog voor iets. Blijkbaar verhoogt het zien van foto’s van zichzelf het dopamine gehalte in de hersenen wat haar seksuele zin prikkelt.

Een latte

De latte wordt blijkbaar gelinkt aan verlangen, al hebben wij daar alvast onze twijfels bij. Maar ach, probeer het eens, je hebt op zijn minst wat cafeïne en een heerlijk kopje koffie binnen!

Watermeloen

Watermeloenen schijnen boordevol aminozuur arginine te zitten. Het effect? Een betere bloedcirculatie, wat onder de gordel dan weer voor meer animo zorgt.

Disclaimer
Werken bovenstaande tips voor geen hol? Reageer je niet af op ons, wij hebben dit ook niet zelf uitgevonden!
Bron: Manners

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

The Brick - gym

Je lichaam is een tempel

En je tempel verdient het beste  Dat hebben ze bij The Brick goed begrepen. ...

Zo versier je je Insta crush!

Insta-Daten doe je zo… Queen Instagram heeft King Facebook van de troon gestoten. Ook ...

De top TINDER beroepen !

De Tinder TOP 10 Tinder, voor de Whatmatters redactie is het slechts een verre ...