De hele dag Instagramproof ontbijten bij That's Toast

Raak jij ook soms mateloos gefrustreerd dat je om 14u geen ontbijtje meer kan krijgen als je eindelijk met een kater uit je nest geraakt? Geen stress, je hoeft je voortaan niet meer met bijkomende hoofdpijn op te zadelen. That’s Toast in Brugge lost het op, daar kan je de hele dag ontbijten!

Deze nieuwe zaak in Brugge mag voor ons dan niet bij de deur zijn, we moeten toch geregeld naar Brugge voor een ritje op een paard of Brugs kant, dus dat is geen probleem. Het “all day breakfast” concept van deze zaak trekt alvast heel wat liefhebbers. Ontbijten kan er stevig en uitgebreid, maar ook voor gezonde ontbijtjes en natuurlijk hartige toasts is er ruimte op de kaart voorzien.

Avocado, gerookte zalm of een gepocheerd eitje? Je zegt het maar! In de zaak mag je reken op een ondertussen typisch Scandinavisch interieur met veel licht. Het hout en het interieur zorgen gelukkig voor de warme toets, die je zeker nu de winter eraan komt wel kan gebruiken.

Voor wat het waard is, de reviews op TripAdvisor zijn alvast laaiend enthousiast. Een internationaal publiek heeft deze zaak op korte termijn dan ook ontdekt. Wees gerust, je zal er niet alleen zitten! Maak gerust net zoals alle andere bezoekers heel wat Instagramproof foto’s, hier kan het!
Facebook

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Een echt underground kunstenfestival!

Als je underground nogal redelijk letterlijk neemt, waar beland je dan? Juist, in de ...

Whatmatters Travel: Vergeet Airbnb…wij huren een boot bij Barqo

Airbnb maar dan next level… Het concept van Airbnb hoeven we jullie, denken we, ...

Met deze sneakers van Adidas reis je gratis in Berlijn!

Geniaal! Hoewel sneakers initieel dienen om te lopen, zal je met plezier deze exemplaren ...