De freespirit van Anjuli Dobbelaere…

Je hebt watervallen en spraakwatervallen. In die eerste zijn we slechts matig geïnteresseerd, zeker nu we die van Coo gezien hebben. Spraakwatervallen daarentegen zijn voor ons dankbaar materiaal om mee te werken. Het moet niet altijd met trekken en sleuren gaan. Die waterval zochten en kregen we bij Anjuli Dobbelaere. Een verfrissende zondvloed aan woorden, het ene al overtuigender dan het andere. Pak jullie kajak, zet een helm op en begin maar al te peddelen. Het belooft een pittig tochtje te worden!

Anjuli: shoot!

Ik ben Anjuli Dobbelaere, een meisje van 25 jaar met duizend en één passies. Je kan mij het best omschrijven als een freespirit, een open en creatieve geest met een doel om de wereld te ontdekken en het uiterste uit zichzelf te halen. Een gezond en energierijk leven bekomen is één van mijn vele passies! Met mijn cursus als gezondheidscoach en mijn sportmomenten in de fitness en yoga wil ik mijn gezondheid en shape in perfecte conditie houden! Daarbij ben ik dan ook nog eens professioneel make-up artieste in bijberoep waarin ik mijn fantasiewereld en creatief kantje even de vrije loop kan laten. Als freespirit hou ik natuurlijk ook enorm van alles wat natuur, reizen en wanderlust inhoud, geef mij maar het vrije en losse leven. Bohostyle. Maar hé, ik blijf natuurlijk ook wel het girly type, dus ik houd zeker van een kleine fashionista zijn en leuk poseren op foto’s. Zoals ik al zei dus, duizend en één passies.

Jens, jij weet ook dat we tegen deze spraakwaterval weinig gaan kunnen inbrengen hé. Wij zijn meer voor 1001 nachten, maar soit. Hoe lang ben je al met bloggen bezig en waarom?

Ik ben een tijdje terug gestart met bloggen en instagram met de intensie om mensen te inspireren en coachen. Mijn blog & instagram thema’s draaien zowel rond gezondheid, reizen, uiterlijke schoonheid als ook lifestyle. Dagelijks ben ik dus heel wat bezig met blogposts schrijven, mensen advies geven, foto’s nemen, nieuwe ideeën zoeken en zelf volop bezig zijn met een gezond en avontuurlijk leven leiden. Ook studeer ik nog volop bij op vlak van gezondheid en coaching in thuisstudie. Op dit moment werk ik nog fulltime als helpdesk medewerker, wat mijn tijd dus wel wat beperkt houd. Daarbij heb ik ook nog eens mijn bijberoep als make-up artieste die ik voornamelijk uitoefen tijdens de weekends. Je kan dus wel zeggen dat ik een redelijk druk leven leid op dit moment. Maar wees gerust, ik hou van variatie in mijn leven en ik zorg op tijd voor de nodige ontspanning. Wie vooruit wil moet doorbijten niet?

Wij bijten niet, laat staan door. Hoe prop je het allemaal in één dag… Nog tijd voor andere hobby’s?

Mijn voornaamste hobby’s zijn: bloggen (creatief schrijven), fitness, yoga, reizen & ontdekken, koken, creatieve bezigheden zoals o.a make-up, styling, foto’s zang en eens op stap gaan. Maar aangezien ik een persoon ben die openstaat voor vele nieuwe ervaringen en uitdagingen kan deze lijst dus zeker nog uitbreiden!

We worden al moe in jouw plaats. Maar nog steeds hebben we niet echt een antwoord waarom je met bloggen bent begonnen…

Ik ben een meid met een heel bewogen verleden achter de rug die ik door mijn hooggevoeligheid zeer intens heb ervaren. Ondanks alles ben ik er enkel sterker en gelukkiger uitgekomen. Waarom? Omdat ik geleerd heb hoe ik sterk moet zijn, hoe ik de touwtjes in handen moet nemen en hoe ik moet vechten voor mijn dromen. Omdat ik nu inzie dat geluk een keuze is. Ik wil mensen de ogen laten openen voor de mooie wereld rondom hen en hun laten inzien dat het geluk in hun eigen handen ligt. Aan de hand van deze eigen ervaringen waar ik reeds heb tegen op gebotst en mijn aangeleerde kennis wil ik mensen dus op de juiste manier coachen op verschillende levensgebieden. Mensen begeleiden naar innerlijk en uiterlijk geluk dus. Daarnaast is mijn ultieme droom altijd geweest om volledig zelfstandig te gaan en mijn visie te kunnen delen met als doel om anderen te helpen.

Daar worden we redelijk stil van. Hoe zou je jezelf omschrijven?

Ik ben het sociale type met de eeuwige glimlach die altijd openstaat voor plezier en gekkigheid. Maar onder dit vrolijke spring-uit-het-veld voorkomen zit een onafhankelijke meid met pit en diepgang, een doorzetter. Ik hou namelijk ook van intense gesprekken en ik heb daarbij een talent voor het aanvoelen van mensen, plaatsen en situaties. Ik onderscheid mij denk ik voornamelijk van anderen door mijn sterke eigen visie en eigen wil op deze wereld en mijn hooggevoelig talent en intuïtie.

Helder, klaar den duidelijk. Nu wat luchtigers. Wat is het zotste wat je ooit gedaan hebt en wat staat er nog op je bucketlist?

Wel laten we zeggen dat gek genoeg niet bestaat in mijn wereld. De mensen die al vele momenten met mij hebben doorgebracht weten dat ze van alles mogen verwachten. Dit mogen dan misschien wel niet altijd ‘huge’ belevenissen zijn maar kleine gekke momenten tellen ook toch? Hmm, en wat mijn bucketlist betreft, deze staat vol van avontuurlijke en uitdagende checkpunten. Ene daarvan is een wereldreis maken, gewoon even alles achter mij laten en samen met mijn hond en even gekke vriendin de wereld gaan zien, gewoon omdat het kan!

We hebben weer geen achterste van een tong gezien, maar kom we laten het er bij. Waarom moeten onze lezers je volgen op je social media?

Omdat ik voor vele mensen misschien wel een inspiratie kan zijn doordat ik ook maar een gewoon meisje ben met grote dromen en vele levenslessen. Ik wil aantonen dat je van heel ver kan komen en toch met de juiste inzet en doorzettingsvermogen je mooiste wensen kan verwezenlijken. Aan de hand van sociale media kan je mijn verhaal en vooruitgangen volgen en zal ik de nodige tips en adviezen geven over hoe jij dit ook kan. Ook deel ik met plezier mijn mening over bepaalde onderwerpen in het leven en hoe mijn visie hierop is, dit zorgt misschien voor herkenningspunten bij jezelf. Daarnaast zit mijn hoofd nog boordevol ideeën en toekomstplannen die ik wil uitwerken om op een nog meer gevarieerde en creatieve manier jullie te kunnen coachen, motiveren en om gewoon ook leuke extra’s te kunnen aan bieden. Ik ga volop voor mijn dromen nu, ik ben een doorzetter en ik kan jullie verzekeren dat ik nog zal groeien en ik wil jullie hierin mee laten groeien!

Een andere vraag Anjuli, heeft een man jouw spraakwaterval al kunnen bevaren?

Neen, ik heb geen vriend op dit moment. Een man moet voor mij kunnen meegaan in mijn gek en ambitieus leven. Hiermee wil ik bedoelen dat hij mij de nodige vrijheid moet kunnen geven en tegelijk ook een groot deel er van moet uitmaken. Zelf ben ik niet het jaloerse type en dat verwacht ik ook van een man. Hij moet natuurlijk wel trouw en eerlijk zijn maar geen bezitterig type daar knap ik totaal op af. Daarnaast is het bij mij belangrijk dat een man openstaat voor een avontuurlijke en onvoorspelbaar leven. Ik ben niet het huisje, tuintje, kindje type en ik wil niet dat iemand mij hierin probeert te veranderen. Wat niet wil zeggen dat ik nooit zal willen settelen natuurlijk! Nu liggen mijn prioriteiten gewoon nog even anders.

Bon, zo hebben we de mannen ook weer afgeschrikt. Heb je ook nog wat tips voor onze mannelijke lezers?

Een zelfstandige vrouw met ambities hoeft niet meteen een bedreiging te zijn van jullie mannelijkheid. Wees gerust af en toe eens een gentleman en steun haar in haar doelen, ze zal jou heel dankbaar zijn! Want hé, dat kleine gevoelige meisje dat vanbinnen in ons schuilt houd ook wel eens van een sterke beschermende mannenarm rondom haar. Laat gewoon de angst om haar te verliezen in haar ambitieuze leventje niet de reden zijn van plotse over bescherming of jaloezie. Een ambitieuze vrouw waarvan de vrijheid wordt afgenomen is als een kat die zich in het nauw gedreven voelt. Ze klauwt en vlucht sneller weg. Dus laat haar los en geef haar de kans zich te ontplooien in haar leven dan gunt ze dit jou ook van harte terug. Bang voor bedrog? Houd altijd in je achterhoofd dat je iemand die bedriegt liever kwijt bent dan rijk. Of je die nu angstig thuis houdt of je laat haar los, gebeuren doet het dan toch. Zo iemand wil je niet in je leven toch? Waarom zou je jou er dan nog aan vastklampen?

Daar gaan we eens een week of 2 over nadenken! Geef je ons nog even je 3 favoriete adresjes mee?

Wel ik zal eerlijk zijn ik ben niet echt een persoon die zich hecht aan specifieke plaatsen. Ik ben meer een persoon die geniet van het moment en het juiste gezelschap. Ik vind het dus zeer moeilijk om 3 favoriete adressen op te sommen. Als het echt moet geef mij dan maar de buitenlandse sferen.

  • Een adresje bij de zon, de zee en het strand
  • Een adresje waar ik de geur van de bossen en natuur kan opsnuiven
  • Een adresje waar ik een nieuw avontuur kan beleven

Man, man, man, en we dachten dat wij complex in elkaar zaten! Om af te ronden Anjuli, hoe ver reiken je ambities nog?

Mijn ambitie is om volledig zelfstandig te worden in mijn passies. Ik heb reeds verschillende ideeën in mijn hoofd die ik nog wil verwezenlijken dus jullie mogen zeker nog wat nieuwigheden verwachten van mij. Ik zal hier momenteel nog niet veel over lossen aangezien ik het zelf nog wat aan het uitzoeken ben. Ik hou jullie op de hoogte! Naast het zelfstandig zijn wil ik een zo los en vrij mogelijk leven leiden waarin ik de wereld meer en meer kan gaan ontdekken. Het travellers life dus! Settelen en een huis kopen zijn momenteel nog niet echt een prioriteit bij mij, laat mij maar even de wereld zien!

We volgen het op de voet! Willen jullie Anjuli ook op de voet volgen? Probeer het maar via Facebook, Instagram of neem een kijkje op www.purendfierce.com, haar blog en of beter maar, probeer haar vooral niet te imiteren. Dat houd je waarschijnlijk niet langer dan een week fysiek vol!

 
Credits: Hugo Deneweth en Charly Duke

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Damn…mooiste op aarde is zopas getrouwd…

Of toch zeker één van de mooiste… Onze week kon niet slechter beginnen. Na ...

Breaking News: Playboy legende Hugh Hefner begint aan zijn laatste reis!

Hollywood treurt. De man waarvan we dachten dat hij het eeuwige leven had en ...

Vergeet Winston, denk aan Brittany Churchill

Bij Churchill dachten we tot voor kort aan één of andere overjaarse Britse president ...