De comfortabele stappers van LRNCE

Comfortabele stappers? Natuurlijk denk je dan waarschijnlijk onmiddellijk aan sneakers, maar er zijn ook andere oplossingen. Het Belgische LRNCE bijvoorbeeld. Zij pakken immers sinds uit met comfortabele instappers (ook voor mannen) geïnspireerd op cults en gewoontes van oude stammen. Laurence Leenaert weet duidelijk waar ze mee bezig is.

Made in Marrakech

Het label grijpt terug naar authenticiteit en handgemaakte items die comfort, maar ook traditie uitstralen. Zeg maar dag met je handje tegen de fast fashion. Vakmanschap en stijl ontmoeten elkaar in een collectie die zich heeft laten inspireren door Marokko. De plek waar Laurence ondertussen ook woont.
In Marrakech gaan lokale ambachtslieden voor haar aan de slag. Daar komt dan bijvoorbeeld de Moïes uit voort, een fijne lederen slipper voor mannen. Voor 125 euro tik je deze online op de kop. 100 leder om comfortabel mee door de woonkamer te struinen of naar het strand te gaan, al zal dit nu hopelijk voor jou in het buitenland gebeuren. Je hoeft trouwens helemaal geen Berberse broeder te zijn om je aan deze instappers te wagen. 
Naast deze slippers vind je ook tapijten en andere Oosterse interieurspulletjes op de site. Ideaal om je mancave wat huiselijker te maken of je vriendin eens te verrassen met een leuk en origineel cadeautje.

Vast staat dat we van LRNCE het laatste nog niet hebben gezien.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Weekly fashion brand: WeberHodelFeder

We gaan je de naam niet laten uitspreken, je tong kan je nuttiger gebruiken. ...

Word lid van de 'Do nothing club'

Een zwaar leven hebben we: teksten schrijven, opzoekwerk en zelfs vrouwenmagazines lezen. Dit allemaal ...

Boxershorts met zakken? Geniaal!

Boxershorts met zakken, geniaal toch? Hoe vaak struin je niet door de woonkamer enkel ...