De Bose Soudlink Micro Speaker levert maximaal geluid

Natuurlijk kan je een mastodont van je speaker in je woonkamer neerpoten, maar is dat nodig om goed geluid te hebben? Nee, zo blijkt. De nieuwste speaker van Bose, de Micro bewijst immers het tegendeel. Hoewel het formaat van dit hebbeding bijzonder klein is, produceert het toch krachtig en helder geluid. Bovendien valt deze Bluetooth speaker nog makkelijk mee te nemen ook.

De Bose Soundlink Micro mag dan wel klein zijn, het is wel een super stevige uitvoering. Deze speaker overleeft dus zonder probleem een ruw fietstochtje en kan wel tegen een stootje. De speaker is 100% waterproof, weerstaat zeewater, zeep en chloor. Ook extreme temperaturen verwerkt deze kleine deugniet zonder probleem. Je ideale reisgezel dus.

Robuust en waterdicht

De strip op de achterkant maakt het mogelijk de speaker zowat overal aan te bevestigen en de buitenkant is van zachte siliconen. De speaker is in 3 kleuren verkrijgbaar: zwart, midnight blue en oranje.

Via je stem kan je de speaker aan andere toestellen koppelen en ook telefoons beantwoorden is mogelijk. Via de Bose Connect app koppel je het toestel in een handomdraai met andere Bose apparaten die je in huis hebt.
Ben je op zoek naar een speaker die ongeveer zes uur meegaat, sterk is, makkelijk draagbaar en met een subliem geluid voor de afmetingen? Niet twijfelen dan, voor 119,95 euro haal je deze speaker van amper 10 cm groot in huis. Nu ja, eigenlijk kan je er beter mee op uit trekken!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De safe die je in je man cave moet hebben!

Krijgen jouw dure horloges en spulletjes ook weleens pootjes? Met de MAN SAFE van ...

Vliegen over het water met de Kitty Hawk Flyer

Nu zijn drones sowieso leuk speelgoed, maar de Kitty Hawk Flyer gaat een stapje ...

En hoe foto's getrokken met je iPhone wonderschoon kunnen zijn…

Voor de elfde keer werden de mooiste foto’s getrokken met een iPhone verkozen… Grote ...