CESAR: vegetarisch genieten & interieurshoppen in één

Zaken komen, zaken gaan en zelfs Elvis is niet blijven bestaan, maar dat CESAR het in Antwerpen een tijdje gaat uitzingen, daar durven we best geld op in te zetten. Vegetarisch is het nieuwe normaal en daar speelt deze zaak op in met brunches en lunches. Maar ze gaan er nog een stapje verder, want ook de meubels en interieur accessoires kan je er aanschaffen.

Food & interieur

Je drinkt er een kopje koffie, giet er een aperitiefje achterover en kijkt er ook nog eens je ogen uit. Als een interieur item je werkelijk bevalt kan je het gewoon aanschaffen. Alles wat je ziet kun je kopen, verleidelijk.

Scandinavisch minimalisme en meer opvallende designer items wisselen er elkaar af en elke stijl heeft zijn eigen hoekje. Spring trouwens geregeld opnieuw binnen, want het interieur wordt regelmatig onder handen genomen.
Nood aan een gezonde maaltijd, even het hoofd vrijmaken of misschien wat inspiratie nodig? Bij CESAR kom je ongetwijfeld aan je trekken. Als je ons ziet zitten, spreek ons gerust aan!

InstagramFacebook

You May Also Like

Personaliseer je sterke drank!

Je eigen gin-, rum- of vodkalabel, maar geen zin om een hele distilleerderij of ...

The renaissance of work van Fosbury & Sons

Nu hebben we bij Whatmatters de luxe om een beetje te werken als nomaden. ...

Mixta Drinks & Bites, een gloednieuwe hotspot in Hasselt

Ok, we geven het toe, het was veel te lang geleden dat we nog ...

Hosting door Fraai