Belgische 3D-zonnebrillen uit gerecycleerd plastic: w.r.yuma

JA, ik weet het, ik had het gisteren al over zonnebrillen terwijl er geen zonnestraal te bespeuren is, en dan? Het Belgische w.r.yuma is zo hot, dat je zelfs geen zonnestralen nodig hebt. Deze Belgische rekels maken immers de eerste 3D-geprinte zonnebril uit plastic afval. Stylish én milieubewust, begin je het al een beetje te snappen?

Red het milieu

Dashboards van wagens, plastic flessen en koelkasten: je zet zet voortaan op je neus. Met hun zonnebrillen speelt w.r.yuma naadloos in op het immense probleem van de enorme hoeveelheden plastic die onze oceanen vervuilen.

Via het Crowfundingplatform Kickstarter willen de Antwerpenaars alvast voldoende geld ophalen om hun grootse dromen waar te maken. De trendy zonnebrillen worden met de hand vervaardigd, bieden bescherming en je werkt nog eens mee aan een beter milieu ook.

Stylish modellen vernoemd naar sterren

Momenteel zijn er al 5 modellen verkrijgbaar uit zwarte dashboards. De verschillende modellen kan je op Kickstarter vinden en kregen allemaal de naam van een ster mee. Zo zijn er nog wel wat, dus verwacht je binnenkort aan nog heel wat nieuwe modellen. Wil je wat meer opvallen? Ga dan zeker voor de volledig witte Special Edition. We geven je nog even mee dat zelfs het opvouwbare brillendoosje uit kurk is vervaardigd.

Lees zeker het volledige verhaal op Kickstarter, laat je overtuigen en schaf je een model aan. Het bedrijf is genoemd naar Yuma, de zonnigste plaats op aarde. Voor 74 euro kan je momenteel nog een zonnebril op de kop tikken. Geen geld voor een beter milieu en een modebewuste uitstraling, op de bakfiets en daarnaast! 
FacebookInstagram 

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Komt Android oprichter met een iPhone killer?

Dit zou zo maar eens kunnen! Andy Rubin was een van de oprichters van ...

Vergeet verticaal, voortaan douchen we horizontaal!

Waar wij van kunnen genieten? Wel, van een hete waterstraal die uit de douchekop ...

Whatmatters gaat met de Thule Subterra op pad!

Terwijl Jens zijn laatste dagen in Ibiza spendeert, is hij ongetwijfeld al op zijn ...