Beerwulf: speciaalbieren aan huis!

Waar het vroeger altijd champagne, gin of vodka moest zijn, drinken we tegenwoordig ook al eens een biertje op de Whatmatters redactie. Niet dat het slecht gaat, maar het hakt er wat minder stevig in en we worden natuurlijk een jaartje ouder.

Speciaalbier aan huis

Sinds kort doen we voor onze bestellingen – tamme kloten als we zijn – beroep op Beerwulf. Dit onlangs in België gelanceerde bierplatform levert een internationaal assortiment gewoon aan de deur van de redactie. Dat scheelt toch weer 500 meter per dag.
Op de site vind je naast een groot aanbod ook alle informatie over de bieren, de brouwers en een heel aantal reviews. Zo koop je geen kat in de zak of in dit geval: geen flutbier. Je krijgt er advies op maat en bestel je voor 16 uur, dan kan je de volgende dag al beginnen drinken. Zit je favoriete bier niet in het assortiment dan kan je dat trouwens doorsturen en gaan ze er naar op zoek. Makkelijk!

De rekels achter  zijn trouwens de Nederlandse vrienden van Heineken. Zij bieden ongeveer een 250-tal bieren aan momenteel, voornamelijk van collega’s. Lief toch? Het platform werkt perfect en we zijn er dan ook van overtuigd, dat dit initiatief ook in België veel kans op slagen heeft. Vanaf 12 biertjes is de levering trouwens volledig gratis en minder drinken we toch niet?
Facebook 

You May Also Like

Hoe neem je in stijl afscheid van je job?

Uw Whatmatters redacteur heeft het al eens gedaan: dag met zijn handje zwaaien naar ...

Wijn op maat bij de Taste Club

Er gaat weinig boven een gloed was wijn. Nu zijn we bij Whatmatters redelijk ...

5 cosmeticamerken voor de perfecte man…u smeert toch ook?

Jij smeert nog niet? Schande! Je huid verzorgen is belangrijk, en meer en meer ...

Hosting door Fraai