Beerwulf: speciaalbieren aan huis!

Waar het vroeger altijd champagne, gin of vodka moest zijn, drinken we tegenwoordig ook al eens een biertje op de Whatmatters redactie. Niet dat het slecht gaat, maar het hakt er wat minder stevig in en we worden natuurlijk een jaartje ouder.

Speciaalbier aan huis

Sinds kort doen we voor onze bestellingen – tamme kloten als we zijn – beroep op Beerwulf. Dit onlangs in België gelanceerde bierplatform levert een internationaal assortiment gewoon aan de deur van de redactie. Dat scheelt toch weer 500 meter per dag.
Op de site vind je naast een groot aanbod ook alle informatie over de bieren, de brouwers en een heel aantal reviews. Zo koop je geen kat in de zak of in dit geval: geen flutbier. Je krijgt er advies op maat en bestel je voor 16 uur, dan kan je de volgende dag al beginnen drinken. Zit je favoriete bier niet in het assortiment dan kan je dat trouwens doorsturen en gaan ze er naar op zoek. Makkelijk!

De rekels achter  zijn trouwens de Nederlandse vrienden van Heineken. Zij bieden ongeveer een 250-tal bieren aan momenteel, voornamelijk van collega’s. Lief toch? Het platform werkt perfect en we zijn er dan ook van overtuigd, dat dit initiatief ook in België veel kans op slagen heeft. Vanaf 12 biertjes is de levering trouwens volledig gratis en minder drinken we toch niet?
Facebook 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Adidas Ultraboost 4.0 'Deep Burgundy'

Het eerste waar je aan dacht toen je je oogjes opende deze middag? Man, ...

Op kruistocht met de Baldwin's Gin

NEE, we krijgen er nooit genoeg van. Nee, als je geen fan bent van ...

Heerlijk Cocktails shaken met de toffe kerels achter Miraeus

Van een experiment een hobby maken en van een hobby je beroep maken…we kunnen ...