BB CHUM pakt uit met 3 nieuwe modellen, wij geven er eentje weg!

Over heel de wereld hebben we vriendjes, maar natuurlijk het meest in België en Nederland. Ook de rekels van het shirtmerk BB CHUM mogen we tot onze vrienden rekenen en daar profiteren jullie van!

3 nieuwe modellen

Ben je wel te vinden voor een extravagant hemd van Nederlandse makelij of wil je je boekhoudkantoor eens danig opschudden? Dan zijn de nieuwe modellen Blossom, Smashing Trigon of Waterfall zeker wat voor jou. 3 nieuwe modellen die perfect passen bij de Indian Summer die ons hopelijk nog te wachten staat. Voorlopig zullen ze vooral waterbestendig moeten zijn.

Alle hemden komen – zoals we al eerder lieten weten – in een beperkte oplage van 149 stuks. De hemden zijn stuk voor stuk genummerd en voorzien van een extra label.

Het goede nieuws? Wij mogen één hemd gratis en voor niets weggeven. Vanavond om 19u starten we een livestream op Facebook waarbij er eentje te winnen valt. Je kunt maar beter je stem uitbrengen tussen 19u en 22u vanavond! Een mooi kwaliteitshemd van 79,95 euro laat je toch niet aan je voorbijgaan?

 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Streetwise homewear

We speuren ons wat af bij Whatmatters. Heel wat zaken, winkels en andere etablissementen ...

Dé zonnebril voor de biker!

Gesneuveld! Nee, ik heb het niet over één of andere oud-strijder, maar wel over ...

Rotterdamse branie in de sneakers van Diversité

Sneakers komen vanuit de hele wereld onze richting uit, maar soms moet je het ...