Back to School…door 'College.babes' met plezier!

Het academiejaar 2017-2018 is van start gegaan. Duizenden jongeren zijn dan ook klaar om dit jaar hun beste beentje voor te zetten in de vele hogescholen en universiteiten die ons landje telt. Of dit allemaal met grootste onderscheiding moet eindigen in juni, dat laten we in het midden. Onderzoek heeft trouwens uitgewezen dat zij die matige punten scoren, soms de grootste carrières maken, iets wat je al eerder kon lezen op Whatmatters. Niet dat wij aansporen tot het hangen in de Fakbars maar moesten de Fakbars gevuld zijn met schoonheden zoals deze je kan terugvinden op het Instagram-account College.Babes, we zouden met zekerheid in augustus en september kunnen terugkomen voor een tweede zit.
https://www.instagram.com/p/BZCEpFEA6bi/?taken-by=college.babes
Misschien moeten wij bij Whatmatters zelf ook een account uit de grond stampen met hierop de mooiste studentes die ons landje herbergt. Bezorg ons alvast jullie toppertjes op info@whatmatters.be, laat weten hoe ze heten, waar en welke richting ze studeren en wie weet komen zij wel op onze allernieuwste en nieuwe Instagram-account Belgian College Babes Powered by Whatmatters! Tot zover kunnen jullie voorlopig alleen maar smullen van de Amerikaanse versie, eentje met nota bene maar liefst 800K aan volgers!
https://www.instagram.com/p/BY4alX1gbbg/?taken-by=college.babes
 

tcoc

You May Also Like

Ex van Enzo Knol in lingerie maakt er een vurig weekend van!

Ooit al van Dee gehoord?  Terwijl Enzo Knol, de bekendste YouTuber in de Lage ...

Miss Waals Brabant Raphaella Deuringer vertelt haar toekomstdromen

Perfect tweetalig, het had misschien wel de ideale Miss België kunnen geweest zijn afgelopen ...

Engeltje Candice Swanepoel laat zien dat je ook zwanger behoorlijk sexy kan zijn

Wat zou uw redacteur toch gewoon graag bij Victoria’s Secret Sint-Pieter willen zijn. Alle ...