Alycia Vandenabeele binnenkort Miss België?

En of het lang geleden was dat we nog een Miss-kandidate aan de tand hadden gevoeld, nochtans mooie tandjes hebben ze stuk voor stuk. Hoog tijd om met ons kennersoog eens door de deelnemerslijst te gaan. Ons getrainde oog bleef hangen bij Alycia Vandenabeele. Ok, het feit dat we toch nog even bij Willy Naessens langs moesten was zeker een pluspunt, één verplaatsing is goedkoper dan twee. Wij dus richting Deerlijk om deze knappe schoonheidsspecialiste en MUA te interviewen!
Alycia, brand los!

Ik ben Alycia Vandenabeele, 20 jaar en woon in Deerlijk, West-Vlaanderen. Ik heb 1 zusje (Femke) van 8 jaar en thuis ook nog 2 schatjes/chihuahua’s ( Diva – Chanel).
Dat mogen/kunnen we niet goedkeuren als hond, maar ga gerust verder…
Ik ben afgestudeerd als make-up artist, schoonheisspecialiste en hostess. Je vindt me geregeld in de fitness en zweer dan ook bij een gezonde levensstijl.
Ok, dat klinkt ons alvast als missenmateriaal. Dan de standaard vraag bij een verkiezing. Hoe zou je jezelf omschrijven? 
Ik ben een heel gedreven en enthousiast persoon die altijd klaar staat om anderen te helpen. Sinds dit jaar ben ik ook kandidate Miss West-Vlaanderen voor Miss België.
Mooi, met zo een antwoord kan je weinig verkeerd doen. Als we het goed hebben opgevangen doe je ook modellenwerk? 
Ik ben sinds een 2-tal jaar nu en dan actief als model en nu doe ik heel wat bijkomende ervaring op voor de lens als finaliste Miss West-Vlaanderen voor Miss België 2018.
Nog andere bezigheden dan voor de camera staan? 
Van kleins af aan heb ik altijd al grote interesse getoond in de typische girly things: Make-up, het modellen bestaan, dansen, fashion en alles te weten komen over internationale beroemdheden.

Bwah, dat deden wij ook al op ons 3de. Waarom moet je winnen Alycia?
Zoals ik al zei ben ik een HEEL ambitieus en gedreven meisje. Als ik iets wil, dan ga ik er de volle 100% voor. Ik streef er naar om een succesvolle carrière uit te bouwen in de modellenwereld. Ik ben heel behulpzaam en zou door het vuur springen voor mijn familie en vrienden. Ik ben een sociaal, ruimdenkend persoon die grote dromen heeft maar toch realistisch kijkt naar het leven. Daarmee wil ik zeggen dat ik mijn doelen altijd zal nastreven in de mate van het mogelijke.

Owkay! Op deze jonge leeftijd al een wijze levensles mee te geven? 
Grijp alle kansen die je krijgt in het leven met beide handen!

Wij grijpen alles met beide handen! Ben je actief op de sociale media?

k ben erg actief op Facebook en Instagram waarbij ik dus veel aandacht besteed aan het posten van leuke en interessante foto’s/video’s. Ik vindt het ook belangrijk om veel interactie te hebben met mijn volgers. Via mijn pagina op Facebook kan mijn avontuur volgen naar het kroontje van Miss België. Facebookspagina: Miss West-Vlaanderen Kandidate 20 Alycia Vandenabeele / Facebook: Alycia Vandenabeele / Instagram: alyciabzgo.

Alycia, speciaal voor onze jongere lezers of ziekelijke oude mannen die wel een groen blaadje lusten. Heb je ene vriend? 
Ik heb geen vriend. I’m an independent woman!!
Helder en waaraan moet die toekomstige adonis voldoen?
Ik vind het wel leuk als een man sociaal en zelfzeker is aangelegd (maar niet te veel natuurlijk) Humor is een pluspunt. Ik val voornamelijk op grote mannen, aangezien ikzelf redelijk groot ben.

En waar kunnen potentiële kandidaten je vinden?
Mijn favoriete clubs zijn bar a bar in Oudenaarde, Exo in Sint-Niklaas en Bloody Louis Brussel. Je kan mij dus overal spotten!
Bedankt. Waar onze lezers alvast zeker van kunnen zijn is dat je zondag 17 september op het podium te spotten bent tijdens Miss West-Vlaanderen voor Miss België. Stemmen? Sms –> MWV20 naar 6665 <– Stemmen kan zoveel als je wil met éénzelfde nummer en kost 1 euro. We geven het maar even mee.
Credits Fotograaf: Eric ’t Kindt / Lapremice & Cultus Team

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Wulpse getattoëerde Deense deugniet zet het weekend alvast pikant in

4,5 miljoen volgers…dat krijg je niet zomaar! Wie heeft er ooit al gehoord van ...

"Addicted to Social Media"…het verhaal van Kelss

Social Media…ook wij zijn wel eens gekluisterd aan ons (om het op zijn Hollands ...