adidas x Mastermind collab

Als 2 toplabels de handen in elkaar slaan en samenwerken, dan weet je dat daar wel iets moois moet uitkomen. Het Japanse Mastermind – met het karakteristieke doodskopje – en adidas zorgen daar dan ook voor met een geweldige collab. Deze omvat schoenen en kledij, die het visuele van Mastermind combineren met het atletische van adidas.

Zwart en blauw vormen de boventoon, aangevuld met de EQT 3-strepen en doodskopjes. Uiteraard is de collectie ook van de nodige bijzondere details voorzien, zodat je het gevoel hebt werkelijk iets exclusiefs te dragen. Op het vlak van schoenen werd de BOOST onder handen genomen en komt deze nu in een lederen uitvoering en ook de EQT Support Ultra en EQT Support 93/17 kregen een Mastermind make-over.

Ondergetekende redacteur is alvast fan van deze collectie die vanaf 29 september bij geselecteerde retailers verkrijgbaar zal zijn.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters goes vintage met de 'Hanon x Reebok Club C Claymore'

Een van de betere collabs die we de afgelopen maanden hebben gezien. De jongens ...

Streetwear straight from Zurenborg: DGRD!

Tegen af en toe een streetwear outfitje zeggen we geen nee, al begint onze ...

Whatmatters Real Estate: Crib mét kartbaan (€3.000.000)

Maak de Max Verstappen in je wakker… Ben je zot van racen, stapel je ...