5 dingen die een man nooit moet doen tijdens de seks

Waarom wij zo graag Esquire lezen? Omdat ze gewoon een stichtend voorbeeld zijn. Geregeld lezen we er een artikel waar we echt wat aan hebben. Zo botsten we recent ook op een artikel met de titel: De dingen die een man nooit moet doen tijdens de seks. Zij gaven alvast de volgende 5 tips mee en wie zijn wij om daaraan te twijfelen.

5 dingen die je nooit mag doen tijdens de seks

Onderschat nooit het risico op soa’s

Wij zijn er gelukkig van gespaard gebleven, maar onderschat nooit het risico op soa’s. Waarom? Omdat die smerige ziektes beter en beter resistent zijn tegen antibiotica. Voorkomen is makkelijker dan genezen!

Prop nooit voedsel in haar vagina

Geen banaan, geen pruim en geen appel. Voor je het weet breekt de helft af en zit je alsnog met gebakken peren. Wil je trouwens wat in haar anus rammen, zorg dan voor voorwepren die daarvoor geschikt zijn. Onze vrienden van Pabo helpen je met alle plezier verder.

Push haar niet om klaar te komen

Focus niet teveel op haar orgasme. Soms lukt het, soms niet, deal with it. Druk zetten werkt niet, dat geven we je op een briefje. Laat je helpen door haar, zo lukt het vaak veel sneller én beter. Denk vooral niet dat je fluit in haar moeten zitten om haar te doen klaarkomen, vaak is het tegengestelde waar.

Ram haar niet wezenloos

Harder is niet altijd beter. Zo kan je scheurtjes veroorzaken in haar vagina. Bovendien kan ook jouw stormram schade oplopen. Een penisbreuk komt echt wel voor.

Combineer geen glijmiddel op oliebasis met latexcondooms

Onvoldoende of ongeschikt glijmiddel is niet alleen lastig, vaak ook gevaarlijk. Combineer vooral geen glijmiddel op oliebasis met latexcondooms. Deze olie breekt namelijk latex af. Het resultaat? Begin maar al te sparen voor je nieuwe kroost!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Abercrombie & Fitch First Instinct

Bij Abercrombie & Fitch denken we niet onmiddellijk aan parfum…(Toch heeft Jens de ‘Fierce’ ...

Líkami, de Ijslandse zuiverheid als basis voor je huid

Huidverzorgingsproducten voor de man? Ze zijn er natuurlijk wel, maar in vergelijking met vrouwen ...

Waarom je lid MOET worden van de Mile High Club

Wist je dat vogelen op een vliegtuig wetenschappelijk gezien één van de beste manieren ...