Bald Mountain scheert hoge toppen l Gentleman's Fair

De hype is over, maar om het met de woorden van een Franse president te zeggen: et alors? Het maakt gin niet minder lekker, toch? Op de Gentleman’s Fair ontdek je alvast de Bald Mountain Gin, en daar kan niemand rouwig om zijn.

Harmonie en focus

Een zachte, evenwichtige London dry gin die enkele dagen heeft alvorens gedestilleerd te worden. Tussen de beide zit overigens nog een rustperiode om de smaken harmonieus te laten samensmelten.
De kenner proeft er meteen Kardemom en cassiabast in met aroma’s en smaken van citroengras, gember en zwarte peper. De gin wordt lokaal handgemaakt met 100% organische kruiden.
Een flesje kost je 46 euro en optioneel kan je er ook nog een buisje botanicals bij bestellen.
Omdat wij heilig geloven dat je gin veel beter kan drinken, dan er uren over leuteren, geven we jullie nog een recept mee. Proef vooral zelf!

Mount Everest

5 cl Bald Mountain Gin

15 cl Schweppes Premium

Classic Pink Pepper

BOTANICALS

Zwarte Malabarpeper

Groene kardemomzaadjes

EXTRA

Verse meloenbolletjes

De pittigheid van de peper versmolten met de frisse smaak van kardemomzaadjes geeft deze gin-tonic een focus op kruidigheid, eerder dan op citrus. De tonic ‘Pink Pepper’ brengt de zachte tonen van de gin waar de meloen een extra toets zoetigheid toevoegt aan het licht.
Facebook
Wil je deze gin ook proeven? Breng een bezoekje aan de Gentleman’s Fair. Deze lifestyle beurs voor mannen gaat dit jaar door van 10 tot 12 november in Waregem Expo. Na de succesvolle editie van vorig jaar, pakken de organisatoren het dit jaar nog grootser aan. Een must visit voor de moderne gentleman die gek is van luxe, toys, kunst, auto’s en alle moois dat het leven te bieden heeft. Wij zien jullie daar!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dagboek in Ibiza: Bootje varen, Pootje baden

Dag Señorita Chica, Wat ging die wekker toch verschrikkelijk vroeg af op een vakantiedag ...

Hosting door Fraai