Of ze een tijger is in bed? Dat zie je aan de vorm van haar smoeltje!

Of ze een tijger is in bed of niet? Nee, je hoeft niet te gokken, je kunt het gewoon afleiden uit de vorm van haar gezicht! Ook over jouw smoelwerk valt overigens wel wat te zeggen.

Zo is al langer bekend dat mannen met een klein breed gezicht vaak dominanter, agressiever en meer veroordelend zijn dan mannen met een lang en smal gelaat. Ook vrouwen met een klein, breed gezicht zouden dominanter zijn.

Testosteron blijkt hier trouwens de grootste invloed te hebben. Meer testosteron betekent meer mannelijk gedrag, dominantie en agressie en zorgt ook voor een breder, kleiner gezicht.

Nu hebben 2 recente Canadese studies aangetoond dat ook de seksuele lusten kunnen toegewezen aan bepaalde gezichtsvormen, het draait hier voornamelijk om de breedte/hoogte ratio

Kort samengevat: mensen met een breder gezicht vogelen er veel lustiger op los. Ze mogen dan meer vogelen, mensen met een vierkant smoeltje vallen ook makkelijker te verleiden en zijn ook eerder bereid hun partner te bedriegen voor een stevige beukpartij. Alleen, dit laatste blijkt dan weer enkel bij mannen zo te zijn, bij vrouwen viel er geen verband aan te tonen.

Natuurlijk kun je op basis van de eerste studies moeilijk conclusies trekken, maar wij zouden vanaf heden voor een onenightstand toch mikken op het muurbloempje met het vierkantste gelaat!

 

Bron: Forbes

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

4 seksstandjes wanneer het buiten ijskoud is

Koning Winter maakt opnieuw zijn intrede en voor de tweede keer dit jaar zakken ...

Lepeltje Lepeltje doe je zo!

Mannen, zij staat er zot van! De meeste koppels slapen ook zo in het ...

8 dingen die je NIET doet tijdens een blowjob!

We winden er geen doekjes om vandaag…het moment je lief met een dodelijke blik ...