Maak je eigen riem van Louis Vuitton met MY LV BELT

Heb je geen Louis Vuitton toilettasje? Mooi, dan ben je vast geen voetballer! Nu, daar gaat het hier even niet om, want de rekels van Louis V pakken uit met een nieuwigheidje. Nu ja, nieuw is misschien een groot woord. Nike kwam eerder al met zijn NIKEid, Adidas met mi adidas en nu komt Louis Vuitton met MY LV BELT.

Een riem met je initialen

Voor het eerst wordt het mogelijk om als klant je eigen LV riem te designen. Zo heb je de keuze uit 14 lederen riemen waaronder krokodillenleer of struisvogel. Die kan je naar hartenlust combineren met 12 sluitingen, uiteraard inclusief het iconische LV logo in het goud, palladium, hout of een andere materie.

Als toemaatje kan je ook nog je initialen aan de binnenkant van de riem laten stempelen. Dit is trouwens mogelijk in elke Louis Vuitton shop.

Op zoek naar een opvallende riem, helemaal volgens jouw smaak, dan is dit je kans. Wie weet neem je zelfs het toilettasje mee naar huis!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Vul dat gat in je collectie

  Terwijl het ene redactielid bij voorkeur blootvoets over hete kolen loopt, heeft het ...

Addmyberry, altijd een mening

Je hebt van die labels die al wat langer meegaan, maar er toch steeds ...

Lichtpuntje voor nachtraven

De Antwerpse nachten hebben weinig geheimen voor de Whatmatters redactie, we zijn er geregeld ...

Hosting door Fraai