Hier is ie dan… ‘Gasolina’ van Josje!

We werden afgelopen weken al een paar keer geteased. Van sneak pics tot de eerste noten…Josje ging haar nieuwe single voorstellen en de media heeft het geweten. Eindelijk is het zover en krijgen we de hele song én videoclip te zien. Josje houdt het in deze poppy song nog steeds als vanouds in haar moedertaal. Voor de stiekem meelezende dames, er komen ook stevig gevormde kerels in…wij, wij keken (en misschien ook luisterden) vooral naar Josje. Wees niet te beroerd om jullie meningen te delen! En nu, draai de gas maar open Josje!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Sophie Klooster: een reden om naar Victory te trekken!

Hockey, dat hebben we deze zomer toch collectief weten waarderen, nee? Zaten we niet ...

Girl Next Door: Maxime Vergauwen

Niet dat we lui waren vandaag maar aangezien het in onze geboortestad krioelt van ...

Van Sahara Ray krijg je ongetwijfeld warm!

Veel meisjes/vrouwen zouden graag in haar plaats zijn, daar zijn we zeker van. Sahara ...

Hosting door Fraai