Hier is ie dan… ‘Gasolina’ van Josje!

We werden afgelopen weken al een paar keer geteased. Van sneak pics tot de eerste noten…Josje ging haar nieuwe single voorstellen en de media heeft het geweten. Eindelijk is het zover en krijgen we de hele song én videoclip te zien. Josje houdt het in deze poppy song nog steeds als vanouds in haar moedertaal. Voor de stiekem meelezende dames, er komen ook stevig gevormde kerels in…wij, wij keken (en misschien ook luisterden) vooral naar Josje. Wees niet te beroerd om jullie meningen te delen! En nu, draai de gas maar open Josje!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Brooke Swallow en verder geen commentaar…

Soms zijn namen in real life grappiger dan je ze kan verzinnen. Soms blijken ...

ik-oplichter

Ik … oplichter – part 1

Gangsters …. Sla de krant (of de digitale versie of TV of eender welk ...

Will Smith lanceert custom made ‘Fresh Prince’ sneaker

We’d like to take a minute, just sit right there, to tell you how ...

Hosting door Fraai