Eens een bedrieg(st)er altijd een bedrieg(st)er!

Iemand een 2de of zelfs 3de kans geven? Met onze katholieke zieltjes (zeker Jens) zijn we er wel voor te vinden, maar volgens de wetenschap kijken we maar beter uit. Uit studies blijkt immers: eens een bedrieg(st)er altijd een bedrieg(st)er.

Mannen kijk uit!

Ben je een eerste keer grandioos horens gezet door je vriendin, reken er dan maar op dat het nog gaat gebeuren, daar komt het eigenlijk op neer. Ga je dat risico lopen? Heeft je huidige vriendin haar ex bedrogen? Alle waarschuwingslampjes knipperen, want volgens studies gaat ze ook jou niet trouw blijven. Misschien toch eens informeren hoe haar breuk juist in elkaar zat?

Uit een Amerikaanse studie bij 1.300 jong volwassenen bleek maar liefst 44% zijn/haar partner de afgelopen 5 jaar bedrogen te hebben. Daar worden wij stil van! Maar liefst 30% van de bevraagden dacht al eens bedrogen te zijn geweest, terwijl 18% er volkomen zeker van was. Het belangrijkste? Bij iemand die al eens bedrogen heeft is de kans 3,4 keer groter dat deze persoon het opnieuw gaat doen. Meer nog 45% van de bedriegers bleef ook in de volgende relatie bedriegen.

Op basis van zo een studie je vriendin buiten schoppen is misschien geen goed idee, maar een open babbeltje kan nooit kwaad toch?

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

4 sexy verborgen talenten

Uiteraard helpt een monster op wielen en ook een dikke portefeuille maakt wel degelijk ...

Kaerel Skincare: no crap, gewoon smeren

Ons teerbeminde velletje is ons veel waard. Nooit geen last gehad van acné, hoogstens ...

5 tips die je beter maken in bed!

Niet dat wij alle wijsheid in pacht hebben maar wij botsten op een interessant ...