Ideaal voor een klein kantooroorlogje. De BB MINI GUN!

Op kantoor hoeft het er niet altijd serieus aan toe te gaan. Niet dat het nu zo een beestenboel moet worden als op de Whatmatters redactie, maar dat is onze manier om met deadlines om te gaan. Mijn nieuwste aanwinst? Deze BB Gun Mini Sniper. Het houdt Jens perfect op afstand als hij weer een Mars wil komen pikken of onder mijn naam onzin op Facebook wil verspreiden.

Knal eens een collega af

Het waanzinnige aan dit gadget? Ik kan het via mijn computer besturen! Vooraan de mini gun zit immers een piepkleine camera zodat je gericht te werk kan gaan. Ik mik op de ogen, laat dat duidelijk zijn! Via een USB koppel je het toestel aan je laptop en je bent klaar om je collega te bestoken. Het is eens wat anders dan proppen schieten.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Met de juiste geur 2017 in!

Wil je ook in 2017 niet naar natte hond geuren, maar zat er in ...

Puppy 1: de zelfrijdende reiskoffer van Segway

Wie kent ze niet, de Segways? Het hoogtechnologisch snufje dat je kan huren op ...

Altnova, houten iPhone Cases

Gezien onze onhandigheid, zien we liever een ambacht beoefenen dan dat we zelf met ...