Breaking News: Playboy legende Hugh Hefner begint aan zijn laatste reis!

Hollywood treurt. De man waarvan we dachten dat hij het eeuwige leven had en oprichter van het bekendste blootblad ter wereld, Playboy is op 91-jarige leeftijd overleden in The Playboy Mansion in Beverly Hills. Hugh laat zijn (we zijn de tel kwijt) vrouw Crystal Harris (sinds 2012) en vier volwassen kinderen achter.

De man die hele dagen ronddoolde in een fluwelen rode kamerjas en omringd werd door honderden knappe vrouwen richtte het blootblad Playboy in 1953 op, een op mannen gericht tijdschrift met foto’s van (naakte) vrouwen, diepgaande artikels (ja, toch wel!) interviews en verhalen van bekende auteurs. In de jaren zestig en zeventig kende Playboy zijn grootste successen. Jammer genoeg had het magazine de laatste jaren te kampen met concurrentie van het internet, waar blote madammen zowaar gratis te vinden is. Heel even experimenteerde het blad met de konijnenoren met het vermijden van naakt, maar die beslissing werd na goed een jaar gelukkig weer teruggedraaid.

https://www.instagram.com/p/BZkqPw_HxI-/?taken-by=beertjevanbeers

Hefner zal begraven worden naast Marilyn Monroe. Voor zijn dood heeft hij zich alvast van het graf naast dat van haar al verzekerd. Niet toevallig want in het eerste nummer van december 1953 stond de naakte Marilyn Monroe als allereerste Playmate op zijn cover.

 

Wat er nu met de Playboy Mansion gaat gebeuren is niet gekend. Het paradijs voor vrouwelijk schoon werd eerder dit jaar voor 94 miljoen euro verkocht met de afspraak dat de legende er mocht blijven wonen tot zijn dood. Dat er vanaf vandaag dan ook een stel huppelende konijntjes dakloos door de straten van Beverly Hills zullen lopen, is een probleem dat de mannen in het stadje met de gezegende cijfers 90210 met plezier zullen oplossen.

https://www.instagram.com/p/BZkk2Pzli-n/?taken-by=carmenelectra

Ondertussen lopen de betuigingen van medeleven met honderden tegelijk binnen…grote Hollywoodsterren missen deze held nu al! En wij, met een online magazine voor mannen in onze portefeuille, ook al! Het ga je goed Hef!

https://www.instagram.com/p/BZkkdFQHJ8y/?taken-by=parishilton

Credits: Instagram

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Achter de lens met fotograaf Stefan Alen

Recent kozen we nog het Schatje van Zolder op Whatmatters. Uiteraard waren wij zelf ...

Esmeralda Roxana Alvarez Leyva maakt Vlaanderen tikkeltje exotischer

En niet alleen Vlaanderen maar ook Whatmatters is met één post 20° graden warmer ...

Het wild beestje in de pittige dierenarts Kim!

Nee, gek veel met beesten hebben we niet. Gewoon geen tijd om er voor ...

Hosting door Fraai